PR CUAET
-
Я б рекомендувала підготовити щось типу invitation letter щоб людина узяла с собою: до кого їде, на який час, хто сплачую, що будете робити і т д. Звичайні речі що питають для візітер візи якщо у офіцера на кордоні виникнуть питання.
-
Alberta Express Entry Tech Pathway. Є джоб офер без ЛМІА, я в Канаді і відкритий ворк перміт. Конкретно в цій програмі немає інформації про кошти, але вона вимагає відкритий профіль в експрес ентрі, а щоб відкрити профіль експрес ентрі потрібно пройти по вимогам федеральної програми. Федеральна програма наче вимагає доказ коштів. Все заплутано😂 Тому хотіла б почути, тих хто вже на практиці це пройшов🙂
-
Без p.eng вашого чоловіка як інженера не оформлять, але в будь-якому випадку для подачі на номінацію по ноку інженерія треба p.eng. Нехай каже щоб його брали як industrial draftsman, підберіть який там noc підійде, і якщо зможе підтвердити що він раніше мав досвіду 2+ роки за останні 5 років саме на цій посаді і виконував саме ці ж самі обов’язки(які описані в noc) то можете подаватись, але і правда чекніть чи цей нок був у вибірках))
-
Будь ласка пошукайте в закріплених повідомленнях. Вже відповідали декілька разів на це питання
-
@alinamooon треба дивитись конкретно по вашій програмі, але загалом якщо у вас валідний ворк перміт PoF не потрібен Перенесла ваші повідомлення в правильну гілку
-
Ні, у вимогах нема
-
Сподіваюсь, це так, а то вже голова пухне поки розбираюсь із відповіддю на це запитання. Дякую!
-
Для інлендерів PoF не є обовʼязковим наскільки я пам’ятаю. Ця вимога лише для аутлендерів
-
Вітаю! Чи є тут щасливчики, які отрмали ПР по експер ентрі не маючи повної суми для proof of funds?
-
Чи потрібно здавати будь-який іспит на рівень знання англійської мови по H&C?
-
А є тут хтось хто чекає з початку листопада? Чекаю з 7.11 )))
-
Буду вдячний!
-
Вітаю Вас ))))
-
Всім привіт. Про хронологію кому цікаво 11.08 подала аплікацію 12.19 прийшов запит на біометрію
-
Скріншот дайте про який пункт ви
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка у формі IMM 008 пунк 19 . Пишеться номер внутрішнього паспорта українського ?
-
Дякую за відповідь всім
-
Результати завантажує клініка сама.
-
Мені дали документ,що я в них була. А результати треба завантажувати?
-
Документ який вам дали в клініці, коли проходили мед. огляд
12 Jan 2024, 17:45
13429/429791
about a minute ago