PR CUAET
-
Скану оригінала і перекладу вистачає для свідоцтв про народження. Завіряти не потрібно.
-
Подскажите,как только подал документы по гуманитарной программе,работу можно менять?
-
Добрий день. Як мені дізнатися контакти Остап Босак ?
-
Як зараз можна в Україні виписатися з житла ( наприклад приписатися в інше своє ж житло в Україні) дистайційно чоловікові від 18 до 60 ?
-
До війни можна було через Дію. Можливо, зараз так теж можна?
-
Зараз можна через Дію тільки не чоловікам 18-60.
-
Дякую, булоб чудово
-
stjoseph.ecsd.net/st-joseph-catholic-online-high-school
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, якщо в мене є дві магістерські освіти, і я евалюю обидва дипломи, чи дасть це додаткові балі CRS?
-
Вітаю! Чи евалював тут хтось диплом для навчання course by course, маю декілька запитань, буду вдячна, якщо хтось відгукнеться
-
Всі пишуть, що потрібна інформація про подорожі. Але я користувалася при подачі на PR, по цій програмі, послугами імміграційної агенції. Спочатку вони в мене спитали цю інформацію (подорожі), їм надала її. Але виявилося, при submit documents, що це не є обовʼязковим)).
-
Доброго дня, наша юридична компанія зможе допомогти вам взяти необхідні вам довідки та підготувати для подання на PR
-
Тільки номер і все? Без cvv? Тобто, для неї потрібен апостиль чи ні?
-
Після того як надали документи - скоріш ні, бо «встигли» Проте на розсуд офіцерів жі
-
Це PNP non EE? В чаті "Біометрія" писали що чекали з 25 січня по 12 квітня. Тобто 2,5 місяці. Теж чекаю трохи більше ніж місяць. Той самий офіс Сідней.
-
Це анкета, вона обов'язкова😳
-
Скажіть будь-ласка, той хто зловив слот, в вас що пише там де тип установи, яка саме чи просто нуль?
-
До кінця дії її паспорту? То виходить зараз треба подаватися окремо на основі ворк перміту батьків на візітор рекордс чи можна і стаді перміт отримати в такому разі?
-
Ви за якою програмою? Бо ми по гуманітарній і консультант сказав, що не буде видно в кабінеті
-
Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас.
12 Jan 2024, 17:45
134309/451412
2 minutes ago