PR CUAET
-
Я замовила у апостилю «пакет документів для WES” Надіслала диплом/додаток до апостилю. Решту вони все робили самі. Я нічого не надсилала самостійно у WES. Так я бачила,що у WES писало загрузіть свої дипломи та ще щось там…(вже не памʼятаю) Але я нічого у WES не робила . Крім реєстрації та оплати.
-
Кому то отвечали с посольства? По поводу DHL
-
Квитанция сразу пришла и мне. А вот еще присылают что оплата успешна
-
Мне сразу пришла квитанция , отправила письмо в тот же день но ответа нет
-
Интересно что по слотам?!Что-то Анастасия не пишет совсем
-
Ага, бо я зареєструвалися, вибрала course by course і там вже мені аоказало купу всього у тому числі підгрузка документів у кабінет, та ще й відправка поштою чи кур'єром копій і чуть розгубилася з чого починати... а ваш диплом був уже на англійській також, чи лише на укр ? Бо у мене лише українська, так як закінчила ще у 2013 році , це потрібно в апостолі замовляти переклад? А що, якщо в мене є переклад нотар.завірений з України, чи варто ще раз перекладати?
-
Точніше вступає в дію від завтра плюс ще 29 днів )
-
Та я ж звідки знаю ? Фантазія в мене добре працює. Заклик на мед комісію, відмова- кримінальне впровадження, неможливість чистої справки про несудимість, блокування іноземного паспорта, майна в Україні . Але ж ще нічого не було , то хто його знає
-
Нет, а должны?мне только через три дня после заказала доставки написали с DHL что оплата прошла успешно
-
Володимир Зеленський підписав закон про мобілізацію. Документ набуде чинності 16 травня 2024 року.
-
Мне кто-то в группе писал что ничего они не отвечают вроде. Когда в DHL передадут ваш паспорт, они вам вышлют номер
-
Ну вона ж сказала що як буде відомо то напише. Значить ще не відомо коли будуть слоти
-
В кабинете нет. Можно только за 5 долл. заказывать выписку, где будет указан статус.
-
Блин, после п1 тишина почти месяц... Монреаль.. Звонила- ответ, обновлений по вашему делу не вижу, ждите... Аааа... Есть какие лайфхаки, куда звонить/писать, чтоб хоть как-то сдвинулось дело?
-
Хто небудь вкурсі такої ситуації. Якщо замовити ДХЛ, заяву для якої в консульстві оброблюють до 3 тіждніив по відгукам. А в цей час буде діп пошта. Що буде) Паспорт поїде діп поштою та оплата ДХЛ просто сгорить чи паспорт затримається до обробки заяви та прийде після цього
-
Доброе утро. Подскажите пожалуйста, если подала нулевую декларацию 5 апреля,в моем личном кабинете cra должно это где-то отображаться?