PR CUAET
-
Доброго ранку. Чи може хтось порекомендовали нотаріуса для підписання довіреності для України в Калгарі?
-
Що ж мені так не щастить?🫤 Хто знає, якщо в мене інтервʼю для трьох осіб, це може впливати на те, що я не бачу доступних слотів. Можливо слоти, типу по кількості людей у заявці?
-
У вас також пмп?
-
я 6 лютого відправив і тількі вчора прийшло (15 квітня)
-
Кто ждал Портал 2 с 18 марта, только что пришло письмо. Наконец-то. Теперь у меня вопрос к тем кто этот этап уже прошел. Я получила письмо только на Главного заявителя, чтобы он мог подгрузить информацию. Плюс пришло письмо, чтобы в ответном письме по всем членам семьи написать что мы в Канаде, указать UCI и имя (почти тоже самое что в Портал 1). А когда придут письма на остальных членов семьи чтобы подгрузить фотографии?
-
а ви забронювали слот? якщо так то думаю повинні вас прийняти, але це людський фактор, іноді можуть придовбатися і нічого ти їм не зробиш. Я з 2014 року ходжу по цім консульствам, важко вгадати на кого натрапиш
-
Сум і біль читати повідомлення🙈😂 Чекаємо з 5 січня - глухо(
-
Спасибо вам большое, будем ждать
-
я написав, пробував навіть дзвонити, але трубку не беруть
-
Я забронювала в лютому 2023 на червень 2023 в Калгарі. Але справа в тому, що я не бронювала там на кінець 2024, що було в наявності, бо перебронювати важче, ніж спіймати слот на перше бронювання. Просто заходіла місяць на сайт, поки не спіймала слот на через кілька місяців. Слоти з"являлися в будні дні близько 10 ранку. Після того, як отримала свою візу, подала дитину. Дітям до 14 років вклеюють без інтерв"ю, якщо в батьків є віза. Якби подала нас обох одразу, довелось би слот на 2 особи ловити і тягнути з собою дитину в посольство.
-
Електронні інформаційні послуги vytiah.mvs.gov.ua/app/landing
-
в любому місці, але бувають не дуже "приємні люди" які можуть вам відмовити бо в них є влада.. тому перед тим як їхати кудись, краще напишіть їм листа
-
Можна з сайту МВС замовити, замість ДІЇ, довідку-прив'язка до онлайн банкінгу України. Заходите в банкінг, скануєте код і той самий результат, що з дії
-
я вже і в Європі моніторі, нічого там немає.. не знаю як дитині паспорт зробити новий..
-
ні, я вже чесно кажучи втратив віру зловити його тут
-
ааа то не в Канаді слот?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка момент по декларації: Якщо ще два кілька місяців після прибуття в Канаду отримував дохід з України (сума менше 3500cad) то в Wealthsimple я добавляю Other income (Line 13000) -> Any other income і опис «income from employment in Ukraine” ? Чи потрібно ще додатково додавати форму Т936 як радить Wealthsimple? Дякую за відповідь!