PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, хто скільки часу чекав довідку з Польщі? Я відправила 17 листопада
-
Дякую вам
-
Не знаю чи це вас підбадьорить, але я так само відправляла десь в ті дати 8-10 листопада. От сьогодні тільки отримала конверт. Майже 6 тижнів вийшло разом з витягом з дії.
-
Пдітки. Відмовити звісно можуть, але з нормальним дійсним статусом та дійсним паспортом, відмовляють рідко. Можливо у дитини ж віза в паспорті батьків, ми чули про подібні відмови
-
Дивіться вибірки по OINP за останній рік. Я десь в закріплених давав посилання
-
А можуть відмовити? Я намагалася подаватися до закриття програми та отримувала відмову, яку пояснювали, що дитині віза не потрібна 🤪 чула ще плітки, що відмовляють через те, що в дитини visitor, а не study 🤔
-
Зрозуміла:( дякую. А індустріальні інженери, але з закордонним стажем? В Канаді ще роботу не знайшов чоловік
-
Маркетологи туди не підходять. Вони технічно підходять під job offer. Але по факту їх не вибирають, тому шансів в маркетолога по Онтаріо десь біля 0%
-
100 дол мито
-
Дякую, а як перевірити чи підходять під нього маркетологи 11202? Чи спробувати інший стрім ?
-
Яка вартість?
-
Тим більше що ви подаєтеся по job offer, там досвід не потрібен місцевий
-
Це не мало б впривати
-
Зрозумів, дуже вдячний вам, ще коротеньке запитання, якшо в мене був вакейшин або сіклів і один тиждень в мене буде менше годин, що в такому випадку краще зробити?
-
Ми з людиною вже спілкувалися. Я порадив звернутися саме до адвоката - я таким не являюся.
-
Доброго дня Скиньте адресу куди відправляти справку про несудимість в Отаву? Дякую
-
по in-demand програмі - Онтарійського. Але це вузькоспеціалізований стрім для деяких некваліфікованих НОКів
-
Дякую, а стажу канадського чи взагалі? Бо канадського стажу в мене зараз 6 місяців
-
Дякую
-
Не обовязково. Як писали вище хіба для балів. Вийнято job offer in-demand stream - там треба 9 місяців стажу
12 Jan 2024, 17:45
13459/452229
4 minutes ago