PR CUAET
-
щоб вам правильно вираховували податки зі заробітньої плати. Для декого вона нічого не дає, а для декого дає багато, все залежить від вашої ситуації
-
Якщо я була працевлаштована (мі дохід у 23му році був в районі 1700$ всього). але мені не дали Т4, дали лише такий документ. Як мені подати цей дохід?
-
не обов'язково, але можуть писати для сім'ї
-
Підкажіть що писали в розділі де питають про те куди їдете в ds-160? спочатку галочка що нема специфічних планнів, а потім всеодно надай адресу, телефон і тд.
-
Как по мне, лучше указать что то «лишнее», но чему есть подтверждение, чем потом переживать, а как офицер воспримет мою «скромность».
-
Мой сын приехал в сша когда ему было 9 лет. Прошлым летом ему уже было 19 и мы поехали подали документы на паспорта . У него не было ничего , ни внутреннего паспорта, ни кода . Все приняли , паспорта уже давно в консульстве в сан Франциско . Сейчас , с новым законом даже и не знаю, выдадут ему его или нет . Так что все на усмотрение сотрудника консульства .
-
Если вы выходили из аэропорта, то нужно. Если просто пересадка, то не нужно
-
Шановні, таке питання. Можливо вже хтось вивчав та розібрався. Чи можливо податись у консульстві іншої країни в а закордонний паспорт якщо наразі проживаєш у Канаді? Дякую
-
Дякую за швидку відповідь. Написав вам у приватні
-
спробуйте змінити програму в якій працюєте
-
Не будь де , не усі країни приймають, багато хто питає докази , що ти резидент цієї країни. Австрія, Аргентина, Чілі , Туреччина ( за умови сплати за послуги з турецької карти) - це ті які мені відповіли позитивно. Катар , Мексика - не можна.