PR CUAET
-
Після*екорп
-
Привіт! Чи хтось знає як отримати довідку про несудимість з Туреччини?
-
Напишите это время как transit to the airplane
-
Чи було в когось, що при продовженні WP прийшла інформація про зміну статусу заявки (продовжили), але підтверджуючи лист так і не прийшов? Чекаю поки що тиждень
-
Нет мне надо потом будет вернуться в Канаду
-
Не зовсім Вас зрозумів щодо лінку на ECOPR - це ви про що? У мене вже є ECOPR - до нього доступ є і жодних питань про нього не маю.
-
Приветик всем! Все кто подали заявку в декабре- получили приглашение на биометрику?
-
Про час - гілка хронологія Лінк на екорп пошукайте в pinned чи t.me/prcuaet/154365
-
Федерали перевіряють тревел історію по візам і штампам в паспорті, і іншим ремаркам
-
Пишіть до @OstapBosak
-
Я при подачі анкети оплатила одразу все
-
Вы заранее заплатила за биометрику?
-
Вы сразу сколько заплатили на одного человека, а за биометрику заранее тоже заплатил?
-
Я 14го листопада подала, 15го січня отримала АОR і запит на біо. У імтрекері все є 😊
-
Нічого не писав лише добавляв скріншот з умовами продовження для українців до 31.03 там же і пише що роман продовжити до трьох років
-
Привіт, сочатівці. Питання до отримавших "пластик" 1. Де можна трекати статус пластику ( вже після ECOPR ) 2. Скільки часу зайняло фізичне отримання пластику після ECOPR?
-
У нас подача 8.11, aor + bio 15.12. и 18.12, сдали bio 20.12 Дальше тишина
-
Скажіть будь ласка наскільки більше балів нараховується у ЕЕ за 11 та 12 по СЕLPIP? У порівнянні з 10?
-
не завжди. може прийти тільки AOR, біо пізніше. або біо разом з aor
-
Подача - 18 листопада АОR+Bio - 1 лютого Сдали bio - 2 лютого Далі тиша, як у всіх… очікуємо… Все оплатили одразу
12 Jan 2024, 17:45
134707/431160
2 minutes ago