PR CUAET
-
Зрозумів, дуже вдячний вам, ще коротеньке запитання, якшо в мене був вакейшин або сіклів і один тиждень в мене буде менше годин, що в такому випадку краще зробити?
-
Ми з людиною вже спілкувалися. Я порадив звернутися саме до адвоката - я таким не являюся.
-
Доброго дня Скиньте адресу куди відправляти справку про несудимість в Отаву? Дякую
-
по in-demand програмі - Онтарійського. Але це вузькоспеціалізований стрім для деяких некваліфікованих НОКів
-
Дякую, а стажу канадського чи взагалі? Бо канадського стажу в мене зараз 6 місяців
-
Дякую
-
Не обовязково. Як писали вище хіба для балів. Вийнято job offer in-demand stream - там треба 9 місяців стажу
-
Вони просять заповнювати федеральні форми, відповідно вказувати треба буде все
-
Не повинно. Головне щоб ваша постійна робота в провінції була 30+ год в тиждень
-
Якщо візитор рекорд є, то можете
-
1 поле на 1 місце роботи, 4 мб ліміт
-
Це залежить від кількості балів, які Ви набираєте. Але там за 6 місяців додатково 3 бали. Ми реєструвались в системі, то було лише пару місяців досвіду в Онтаріо, потім просто в змінили в анкеті і система додала ще бали
-
Остапе, дуже вдячна за відповідь
-
Calgary
-
Скажіть, будь ласка, отримали для дитини новий паспорт чи можна отримати візу? Visitors продовжили.
-
Раніше взагалі це підходило тільки якщо ви роботу мали з ЗП вище середньої, але якраз недавно вступили в дію зміни, які доволяють подаватися на ОВП депендентам працівників в Канаді незалежно від зп
-
Ось тут деталі: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
-
зрозуміло, дуже дякую!
-
Точніше податися можна, але чи дадуть це питання, бо цей ОВП для тих хто є супругом працюючого чи студента в Канаді
-
я знайшла ось це на сайт ircc. але це про отримання, а не про подовження😳
12 Jan 2024, 17:45
13472/429486
4 minutes ago