PR CUAET
-
Остапе, дуже вдячна за відповідь
-
Calgary
-
Скажіть, будь ласка, отримали для дитини новий паспорт чи можна отримати візу? Visitors продовжили.
-
Раніше взагалі це підходило тільки якщо ви роботу мали з ЗП вище середньої, але якраз недавно вступили в дію зміни, які доволяють подаватися на ОВП депендентам працівників в Канаді незалежно від зп
-
Ось тут деталі: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
-
зрозуміло, дуже дякую!
-
Точніше податися можна, але чи дадуть це питання, бо цей ОВП для тих хто є супругом працюючого чи студента в Канаді
-
я знайшла ось це на сайт ircc. але це про отримання, а не про подовження😳
-
Тоді ні. Дивіться на умови тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
-
а якщо ні?
-
А для підтвердження стажу на кожну роботу, за яку я прошу бали, буде по 1 полю на всі-всі доки (значить референс треба буде зʼєднати з контрактом і доками з податкової) чи буде 2 поля: одне для референсу, а друге для всього решта?
-
Якщо ви маєете постійну роботу - тоді може
-
Я зазвичай коли обєдную це в один файл пишу простеньке саммарі, ед посилаюся на кожен документ і на сторінку на якій його знайти Це спрощує роботу офіцера, і зменшуж ризики того що якийсб документ буде пропущено чи не зрозуміло
-
Confirmation of permanent residence. Цей документ ви отримуєте коли прийнято рішення про видачу вам ПР, потім вже чекаєте на фізичні картки на пошту. Зараз ми отримуємо eCORP, це те саме але в електронному вигляді.
-
Ще одне питання стосовно провінційної програми Ньюфаунденда. Чи варто вказувати попередні місця праці в ІТ компаніях в інших провінціях, чи мова в заявці йде лише про місця праці в поточній провінції? Знову ж таки різка зміна ноку , з 2 до 5, скам і т.д
-
Всім привіт, таке питання, якщо я працюю умовно драйвером в Ньюфаундленді, проте ще додатково працюю айтішником дистанційно на Європу, або роблю консалтинг на канадський контракт. При подачі і на номінацію і на пр, чи можуть виникнуть якісь запитання підозри і т.д щодо цього кейсу(надходження грошей з Європи, або на українську фоп і тд) тобто ви є потенційні загрози того, що міграційні офіцери побачать в цьому скам, те що я працюю драйвером для пр і дадуть відмову на будь як кому рівні?
-
Дякую. А потрібно чекати щоб пройшов рік як я працюю, чи можна раніше подаватися?
-
можете
-
Чого ви накинулись на людину, вона поділилася цінної реформацією отриманою від нотаріуса. Вона не сказала що це всі її знайомі, цю інформацію їй дав нотаріус який я впевнена працює кожен день з десятком документі, ось цей нотаріус і має цю статистику. І якщо в вас пройшло щось, не означає що у інших так само буде. Той же приклад довідка про відсутність судимості, в когось проходить без посольства в когось ні, залежить від імміграційного офіцера.
-
Спасибо за ответы 🙏🏻 Попробую как есть, если запросят, тогда сделаю 👍🏻
12 Jan 2024, 17:45
13484/458648
about a minute ago