PR CUAET
-
Зрозуміла, дякую за відповідь
-
Всім привіт. Сьогодні отримав запитання від знайомої на яке навіть не знаю як відповісти. Може ви підкажете. Донька знайомої закінчую 11 клас зараз, візи не має та вони не подавались на візу КУАЕТ. Так от її питання полягало в тому чи може якось донька поїхати до Канади до родичів для навчання? На скільки я розумію оскільки там немає куаєт то там тільки пробувати подаватися на візу для навчання як іноземний студент. Але я про це також нічого не знаю. Можливо хтось може підказати які варіанти та як це робиться що треба та інше. А бо посилання на сайт де це написано. Буду дуже всім вдячний за відповіді!
-
Навпаки дитина дає вам вагому причину. Що тут про неї піклуватимуться належним чином
-
Пошук по гілці для слабких
-
Абсолютно усі
-
Так. В TD банку. Плата за сам папірець 9.90
-
Ещё вопрос про форму your travels. При заполнении на портале в инструкции было написано не указывать въезды-выезды в-из стран гражданства и резидентства. В пдф форме такой инструкции нет. Вопрос: нужно ли вписывать в список путешествий 1) посещения страны гражданства и 2) первый въезд в страну (будущего) резиденства ДЛЯ ПОДАЧИ НА И ПОЛУЧЕНИЯ резидентства? Country of residence - это страна постоянного резиденства? Если сейчас county of residence Канада, но есть валидная карта пмж Украины, то Украина тоже считается страной резиденства?
-
Ouch Зрозуміло
-
Восени 2022 ДП Документ у Варшаві і Кракові ІД не робив. Можливо, щось змінилося. Але як мене завірили тоді, ІД - лише в самій Україні. Та й на що її робити, якщо вона не є обов'язковим документом за кордоном?
-
Якщо тільки думати 🫢то переживем 😅
-
Але у відповідній формі все одно вказуєте номера та строк дії українських паспортів, вірно?
-
Мій колега подавав батьків. Мамі потрібне лікування на яке вона не могла розраховувати в своїй країні (Венесуела). Це був один з важливих пунктів
-
Точно не скажу (бо я не консультант), але мені здається, що якщо говорити не про витрати держави, а про інтереси дитини - можна намалювати зовсім іншу картинку.
-
@OstapBosak