PR CUAET
-
Ещё вопрос про форму your travels. При заполнении на портале в инструкции было написано не указывать въезды-выезды в-из стран гражданства и резидентства. В пдф форме такой инструкции нет. Вопрос: нужно ли вписывать в список путешествий 1) посещения страны гражданства и 2) первый въезд в страну (будущего) резиденства ДЛЯ ПОДАЧИ НА И ПОЛУЧЕНИЯ резидентства? Country of residence - это страна постоянного резиденства? Если сейчас county of residence Канада, но есть валидная карта пмж Украины, то Украина тоже считается страной резиденства?
-
Ouch Зрозуміло
-
Восени 2022 ДП Документ у Варшаві і Кракові ІД не робив. Можливо, щось змінилося. Але як мене завірили тоді, ІД - лише в самій Україні. Та й на що її робити, якщо вона не є обов'язковим документом за кордоном?
-
Якщо тільки думати 🫢то переживем 😅
-
Але у відповідній формі все одно вказуєте номера та строк дії українських паспортів, вірно?
-
Мій колега подавав батьків. Мамі потрібне лікування на яке вона не могла розраховувати в своїй країні (Венесуела). Це був один з важливих пунктів
-
Точно не скажу (бо я не консультант), але мені здається, що якщо говорити не про витрати держави, а про інтереси дитини - можна намалювати зовсім іншу картинку.
-
@OstapBosak
-
Не зробите ID - Гідрант буде думати про вас погано. В Україну за ІD - не варто летіти: роблять у Європі у ДП Документ. Швидше за все у Варшаві
-
Підкажіть будь-ласка, відправляю web form, заповнюю заново, але вже пдф документ, а там обмежені поля для адрес і для робіт за останні 10 років, а куди його ліпити? Окремо дописувати? Бо онлайн можна було додавати скільки хотів