PR CUAET
-
Привіт, хто в курсі коли після порталу 2 приходить файнал десіжн? Бачу листаючи чат що багато кому воно приходить до портала один, а в мене якийсь хаос, обидва портали з різницею в 3 дні, а файнал десіжн скільки ще чекати? Вони портали шлють коли типу майже вирішили все чи просто так?
-
Вже тиждень з дружиною у двох від комп'ютера не відходимо - пусто
-
Оттаві
-
Можливо, але нерви вже прижи мають😵💫
-
Все буде ок, не вам першим, отримаєте пр
-
20:00 по Оттаве или Эдмонтон ?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи треба перекладати український диплом який йде вже в двох мовах (укр і англійська), щоб подати по ЕЕ? WES вже зроблений, але я так розумію що треба і оригінал диплому підгружати дякую
-
Нажаль, не завжди в житті буває так, як нам хочеться(
-
Десь було опитування в чаті, більше приходить чоловікам аплікантам. Це ж вибірково
-
Подскажите адвоката/консультанта по Атлантическим провинциям? Вопрос PR.
-
то може він побожився за лікування платити
-
за допомогою програми з'єднайте сторінки (програма для з'єднання пдф)
-
Що тут потрібно заповнювати якщо не служив?
-
роздрукуйте, підпишіть, відскануйте, загрузіть ( саме ту сторінку, де треба підпис)
-
Майте на увазі що якщо ви не були в Україні на початок війни, є дуже великий шанс що вас не пустять по ю4ю
-
Я б не казав про 95 відсотків
-
Я им звонила на прошлой неделе. У нас нет сроков, у нас нет опыта, мы очень загружены. Идёт как идёт, когда-то будет, ждите. Открыл кейс, у вас все хорошо😁, ждите.
-
Доброго дня усім, напишу апдейт по заявці на стаді перміт сину (13 років, навчається у школі, Монреаль). Подала заявку з новим паспортом на стаді перміт 23.03.2024. Просила на три роки від подачі заявки., але припускала, що скоріш за все буде не довше ніж перміти батьків. 10 квітня у кабінеті зʼявилась інформація про погодження заявки на строк, що є найдовшим у одного з батьків (до липня 2026). Тож вцілому від моменту приїзду це на 4 місяці довше ніж три роки. Сьогодні отримали вже сам документ: є примітка CUAET, щодо можливості працювати жодного слова ані заборони ані дозволу, думаю, що так через вік, йому щойно виповнилось 13 років, а коли подавала заявку було 12. Дуже здивували швидкі терміни розгляду заявки. Тож маю сподівання, що позитивне рішення отримають усі, хто запитували у мене щодо документів, які я додавала в якості сертифікату від Квебеку, доказу фінансів та підтвердження навчання у школі)
-
Да, тільки відсотків з 95 пропускають.. якщо не більше
-
Там написано, что нельзя распечатывать и заполнять
12 Jan 2024, 17:45
135072/434758
about a minute ago