PR CUAET
-
А как сейчас оплатить и переслать им чек об оплате, если заявка уже оплачена и подана?
-
Не будуть.
-
Вашу заявку не будуть розглядати до тих пір поки ви не здасте біометрію, а якщо ви її не оплатите , то навіть запит на здачу біометріі не отримаєте.
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, при заполнении анкеты для продления и снятия ограничений WP есть вопрос «проходили ли мед. экзамен за последний год» Если этот мед экзамен был пройден 1 год и 1 месяца назад , можно все равно писать «да» и прилагать скан документа или нужно проходить по новой? Кто-то сталкивался?
-
Доброго дня! Цікавить наступне: чи може мій чоловік подовжити свій open WP базуючись на моєму ще валідному WP? Ситуація наступна: ми отримували свої дозволи на роботу разом 1.5 роки тому, нещодавно я подалась на зняття обмежень з мого дозволу і отримала його з обнульованими датами на 3 роки. І от, в разі якщо ми не встигаємо податись на PR, а терміни легального перебування за WP у мого чоловіка вичерпується, то чи може він податись на подовження цього дозволу беручи до уваги терміни мого дозволу?
-
Просто вот интересно получал ли кто либо что то кроме approved in principle со средины осени
-
Народ, а кому то вообще в ноябре и декабре приходили copr? Или пока это все как то заморозили до следующего года
-
Вони що може навить і не будуть розглядати мою заявку на PR, без оплати за біометрію?
-
Так
-
Я спочатку повинен оплатити здачу біометріі, а потім тільки я отримаю запрошення на саму здачу, так,?
-
Не буде такого що вам не потрібно
-
Тож поки не сплатите - запиту не буде
-
Її здавати будуть усі знову
-
Що ви маєте на увазі. Ви кажете що не сплатили біометрію
-
Зрозумів
-
А я вже сплатив?
-
А якщо не буде запрошення на здачу біометріі?
-
Зараз сплатити біометрію, подати чек про оплату і вже чекати на запит
-
Вам напишуть запит сплатити біометрію, ви її сплатите і будете чекати на лист запрошення на біометрію. Скільки часу пройде між двома запитами - не відомо, то ж я пропонувала вам скоротити етап з оплатою зараз
-
Вибачаюсь , вас не зрозумів, спочатку має бути який запит, на яку оплату? Я вже оплатив всю заявку для сімʼї своєї, правда тільки без біометріі.
12 Jan 2024, 17:45
13517/451832
6 minutes ago