PR CUAET
-
Наскільки мені відомо вони оновлюють їх по суботам, але я точно не знаю про яку країну йшла мова, але спробуйте
-
В ДП документ слотів немає, нажаль( то ви гадаєте якщо не в Німеччині живеш відмовлять?
-
Я вам скажу шо якщо навіть є воєннік по стану здоров'я воно всеодно ролі не зіграє, особливо коли там написано обмежено придатний у військовий час - якраз те що відмінили
-
А в ДП також записатися можна? Чи по живій черзі? Чи може ,наприклад ,сестра забрати паспорт і вислати мені?
-
В консульстві потрібно підтверджувати проживання. В ДП Документ - не потрібно. Ми подавали документи на паспорти в Німеччині
-
Не було вільних слотів. Багато хто дивився.
-
Слоти відкриваються за 6 днів. Можливо зараз напряг, бо багато бажаючих. Минулого четверга було все спокійно і були вільні слоти. Я вище описувала наш досвід подачи. Щодо консульства. Якщо написано на сайті, то можуть і відмовити без довідки. Консульства, вони такі.
-
Відкривали по одному дню на 8 слотів і все.
-
Вітаю, підкажіть будь ласка у кого є перевірений імміграційний адвокат, хто з пройшов цей шлях і подав документи🙏
-
більше ні як не зробите, для цього потрібно мати цифровий підпис. Його роблять через укрбанк.
-
Дуже дякую
-
І мені. З 15го березня. 😊 Вітання Вам
-
У мене такий же від 2 квітня) Напевне, в них теж "наплив"😅
-
добрий вечір. чи скидав можливо хтось зміни (оновлення) до аплікації на електронну пошту?: IRCC.DNNGFHMPPProcessing-TraitementPIPMHNGFRN.IRCC@cic.gc.ca чи приходили вам якійсь підтвердження про отримання? бо таке враження що це надсилання в один кінець😊
-
Можно нормативный документ де Ця маячня зазначено.
-
Якщо відображається файнал десіжн комплітед, за 3-4 дні починайте дзвонити. Портал 1 має приходити оперативно. Мій затримався півтора місяці🥺 бо пересилати кілька разів. Проте кол центр повідомили що перший раз надсилали наступного дня після файнал десіжн.
-
причина неявки - не має грошей на квитки, гугл не може побудувати маршрут, а дороги не знаю 😂😂😂. Також роботодавець відмовляється слідувати українським законам і тому не відпускає з роботи. Можна написати безліч причин.
-
Паспорт - це власність України, нажаль
-
Указывайте весь срок бакалавр+ магистр.( если там нет раздела веосить все начиная со школы)
-
У мене з 2 квітня перевіряє. Теж зайшла почитати, чого ж так довго ..
12 Jan 2024, 17:45
135342/427587
2 minutes ago