PR CUAET
-
У мене з 2 квітня перевіряє. Теж зайшла почитати, чого ж так довго ..
-
То зрозуміло, що можуть, але в консульство слот вже є, в ДП документ немає, то ж буду пробувати, якщо звичайно схоплю слот в ДП Документ то завітаю до них, я і так завітаю, але думаю що не приймуть(
-
З цього питання і треба було починати! ДП документ - Берлін
-
Нічого не було
-
Згідно положення про закордоний паспорт громадянина України- "Паспорт - це документ, що посвідчує особу громадянина України під час перетинання ним державного кордону України та перебування за кордоном. Паспорт є власністю України."
-
Люди сиділи по 5 секунд дивились
-
На паспорт чи довідку? Канада чи Європа?
-
Не смішіть. Ми моніторили щодня. Нам потрібен був четверг, на нього відкрились слоти в суботу. А до четверга бери, що хочеш: були наявні всі дні аде вони нам не підходили
-
В якій країні? Аж смішно. І око сіпається.
-
Без неділі два місяця
-
Цікаво ….. Де були вільні слоти ? Я щось пропустила ?
-
Я наскільки розумію треба самій вибрати тип організації. В моєму випадку одна Громадська Організація , це як наукова, студентська. Я вчилися в одному місті а ця організація фізично знаходилися в іншому місті. Друга благодійна організація. Дякую
-
Бо громадянство.
-
Ну звісно що не іншої країни.
-
Кнопка не активная
-
Ок. Вибачте. Не все прочитала.
-
Була мова про Німеччину, про ДП документ
-
Ну ось вам слоти. Берлін. Документ. Все є. Як я і казала, відкривається за 6 днів. Доступний понеділок 22.04. Повно вільних слотів
-
Можете спробувати тут thespanishgroup.org/translations/professional-dutch-translation-services/
-
За яким номером можна подзвонити щоб дізнатися цю інформацію?
12 Jan 2024, 17:45
135361/388074
3 minutes ago