PR CUAET
-
Ну мені то і не прийде бо я дівчина. Просто цікаво
-
Це не є кейсом біженства
-
Та нікуди не прийде. Чому вона має кудись приходити? Вона прийде тільки у випадку, якщо її вам випишуть. І на адресу, яку Ви вказали при оновленні даних. Бо інакше на стару
-
Ну я в кейс на біженство я сам не вірю, але і відповідь не буде такою як ви сказали) А, ну і русня явно по національній ознаці воює)
-
Підійде якщо це означає що тебе 100% відправлять на війну, бо хто тебе випустить назад з України?
-
А куди прийде повістка тим у кого дім в окупації і його знесли?
-
В Україні постійно живе біля 30 млн людей. Це перше. Друге це те, що для кейса біженства 1/30 млн шанс бути вбитим ракетою не підходить. Там по національній ознаці, релігійній і т.п.
-
де ви перевіряєте стан готовності паспорта?
-
t.me/Lawpoint_Canada В цьому каналі я зустрічав щось на цю тему. Пошукайте
-
Це зрозуміло. Але бісить що в Україні такі тупі закони. Через це сумніваюся робити новонародженому громадянство України як 2ге громадянство (
-
У моєму випадку, я не отримала відповідь і щоб застрахуватися я ще раз відправила те саме через webform
-
То Вам до юристів. Я ним не являюсь
-
Я зараз у Канаді, Канада відповіла що не буде людей заставляти їхати в Україну поки там війна. Тож цікаво як в цьому випадку. Кейс біженця можна отримати , якщо ти прописаний на окупованій території і втратив дім, релігійні і т.д
-
Я не можу сказати, що не працює. Дехто казав, що отримували відповідь. Я скинула і так і так про всяк випадок. Якщо вони вимагають виключно через пошту то посилайте через пошту. Якщо ні то через webform.
-
Ну добре. 19.5 млн
-
Каких "30 млн."? Там осталось реально 19-20 млн. максимум 🥱
-
я подала документи на дитячий паспорт 30 березня, консул сказала що перевіряти за номер мого ID. але на сайті ідентифікатор сесії має бути з 6 цифр, номер ID з 9 складається))
-
Захист ніяк не відрізняється по країнам і не змінюється - це звернення до суду. Звертаєтесь до українського суда на оскарження бездіяльності посадових осіб, коли ви зробили всі дії згідно законодавства, а особа відмовила.
-
t.me/Lawpoint_Canada
-
я переглянув тут чат- ніхто не казав що отримував відповіді. всі скидали через web form. першими були люди, які досилали квитанції про оплату біометрії (ті що забули оплатити при подачі аплікації)
12 Jan 2024, 17:45
135546/437102
2 minutes ago