PR CUAET
-
Сейчас кстати есть отличные новости ! Правительство собирается разрешить снимать до $60,000 по программе для первой покупки жилья с RRSP, и начинать возвращать не как сейчас через два года, а через 5 😊
-
Правильно, і забирайте слоти у тих кому вони реально потрібні 👍
-
youtu.be/CfclUZx_YaI?si=MqXSrm_LLdKRO9Q2
-
Є 740 балів....і все....прохідний у вас тут 800
-
Слоти забирають боти і шахраї А ми нормальні люди полюємо на них роками 😭
-
В електронний кабінет )
-
і рішення по вашому пр ще нема? - і додаткових мілітарі доків не запитували ще?
-
Ви пропонуєте через 1,5 роки стати тими, хто у відчаї 24/7 сидить на сайтах і думає їхати в Чілі чи в Стамбул в ДП документ? Правильно роблять ті, хто ловить за 1,5-2 роки. Якраз зроблять паспорти до закінчення старих.
-
пишіть те саме що ви щойно описали.
-
Я вас вітаю, дякую вам велике за відповідь і допомогу.
-
За якийсь місяць чоловіки які можуть ще зараз впіймати слот і податись на паспорт та його отримати вже такої можливості не матимуть. У вас як і у багатьох ще є час, якщо не ЗАКІНЧУЄТЬСЯ ПРОДОВЖЕНИЙ ПАСПОРТ звісно.
-
Ну хай люди і за 5 років роблять тоді, не дай бог потім не зловлять слот. Я нагадаю що в Канаді не завжди так було зі слотами і зараз ситуація сильно накручена новими законами і тим що Едмонтон не виставляв взагалі слоти. Але це не означає що зараз всі мають ломитись і забирати слоти у тих хто має 6 місяців і менше паспорта.
-
Та і чому ви кажете «забирати»? Впіймайте слот і ніхто у вас його не забере. Він іменний .
-
Я не знаю як ви полюєте роками бо ми за 2 тижні зловили,бо моніторили цю групу і сайт 16 годин на добу. Без шахраїв.