PR CUAET
-
Ні, головне податися на федеральний єтап до закінчення дії номінації
-
Юліє, а що ще треба мати з собою, коли приїздиш у Посольство для оформлення нового паспорту? Заповнену заяву? Конверти з марками?
-
Мова йде саме про реджістрі. Їх не підходить
-
Наприклад я зробила через 1,5 місяці після в'їзду. Подали на новий із зняттям обмежень і він виданий на три роки з новою датою.
-
Доступ до деяких видів робіт, до яких він обмежений ( напр. з дітьми). Теоретично може. Залежить від офіцера. І думаю від того, коли ви саме Ви його робите після в'їзду в країну. Маю на увазі порушення терміну проходження ( 90 днів)
-
Добрий день. Мені потрібна порада. Отримував вищу освіту у Польщі - магістра і бакалавра. Зареєструвався на ВЕС і написав до свого університету просьбу щоб виставили мені Academic Transcript I Academic Degree та їхні переклади на англійську мову. Через тиждень мені відповіли що вони нічого офіційного не можуть виставити кромі диплому і його суплементу які я вже давно отримав. Чи хтось навчався у Польщі і через це проходив? Дякую
-
Не думаю що в БК набагато відрізняються ціни
-
Не знаю як в Британській Колумбії, але в Оттаві можна зробити мед.екзамен за +-180 доларів на дорослого.