PR CUAET
-
Для евалюації дипломів про освіту в Квебеці, потрібно надати завірені копії документів в Консульстві. На цю послугу потрібно ловити окремо слот «засвідчення документів». Тому так, виходить що впливає.
-
Вчера сказали, что в апреле приедет новая партия паспортов.
-
А вы уже франсе сдали?
-
Тема ботов запрещена, упоминая их, да ещё выкладывая тарифы вы пассивно настраиваете пользователей на такие действия. Не забывайте, что среди ботов есть и мошенники и вы поставите тех, кто это читает
-
Ну Квебек як завжди, особливий
-
Shhh... quiet now. Muted V for 1 hour. Reason: "про ботів розмовляти заборонено"
-
/tmute 1h "про ботів розмовляти заборонено"
-
Якщо знайдете місце там
-
Якщо у вас запитують внутрішній український ідентифікаційний документ, то це або укр внутр паспорт, або свідоцтво про народження.
-
Цікаво чи буде мій військовий вересня 22 року підходити для консульства
-
Вам вдалося підписати?
-
Вибачте, мені просто для розуміння, які питання можна задавати
-
Ви змогли підписати? Я не можу імм5283 підписати
-
Добрий день! А який у вас нок?)
-
Про сервіси які ж екстеншенами до хрому і нотифікують про зміни також розмовляти не можна? Це вважаємо ботом?
-
Жду месяц
-
Ми спеціально їздили знов в посольство ,в живу чергу ,і там жіночка нам видала номер відстеження паспорту і так там 6 цифр
-
Подскажите пожалуйста, дополнительная декларация по Military Service у меня на компьютере не открывается, как быть? 0191 и 0190 открылись, а эта нет
-
я можу. пишіть в особисті
-
Tell us about passport or travel document. If child does not have a passport or travel document, tell us about his/her national identity document. Enter the details exactly as shown in the document. просить так буду дуже вдячна за вашу відповідь або рекомендації
12 Jan 2024, 17:45
136032/429854
4 minutes ago