PR CUAET
-
Война не вчера началась, этот процесс можно было уже и наладить. Для сравнения в ДП Документ ежедневная проходимость около 300 человек.
-
Infosharing - це інший процес, відмінний від criminal check, тому там свої правила й police records тут не до чого
-
На сайті консульства Оттави нема Альберти в списку, раджу вам задзвонити і підтвердити
-
Добрий день. Дивлячись по якій підставі виключений з військового обліку
-
Їм важливіше вбухати десятки тисяч грошей на посольство в Ботсвані
-
Що ви маєте на увазі " виключені"?. Там багато змін, якщо були обмежено здатні,то по новій коммісіч і т.д
-
Громадянин чоловічої статі 18-60 років , сказано в законі. Вам вирішувати, чи стосується
-
Окей
-
Ну я ж кажу це маразм. Але дякую за відповідь
-
Куда прибыло 900 тис?
-
Туди прибуло 900 тис за 2 повномасштабної роки війни?
-
Відповідно до нового закону такі чоловіки зобовʼязані будуть знову встати на військовий облік. Але щодо них буде окрема процедура, це питання ще не врегульовано. Чекаємо на постанову Кабміну
-
Якщо вона не в оренді і її ціна не збільшується за рахунок рік на 100к CAD, то непотрібно
-
Ааа, тобто неоподатковано гроші на RRSP можуть попасти тільки 1 раз і їх відмінусують від загальної суми доходів за рік, а коли я на протязі 15 років буду їх повертати, то відмінусованими від загальної суми доходу за рік вони уже не будуть. Поняла. Дякую!
-
Потому что там его вообще нет. И там тоже есть украинцы
-
То есть, снимать свои 60К или можно взять в долг у банк для RRSP и потом их снять для покупки жилья?
-
Не зовсім, вихід або позбавлення громадянства була і залишиться як підстава зняття з військового обліку
-
Скільки часу треба чекати на отримання довідки після створення запиту на сайті vytiah.mvs.gov.ua ?
-
В Ботсване есть люди и нет посольства, в Канаде есть 3. Норм аргумент? Или вы более украинка чем люди в других странах?
-
RRSP есть у многих, но это не значит, что CRA автоматические делает закобчение что вы его точно используете как Homebuyers plan для покупки жилья
12 Jan 2024, 17:45
136098/463008
4 minutes ago