PR CUAET
-
Саме позбавлення громадянства. А на облік в консульство вже не обов’язково ставати так само як і офіційно виїжджати на пмп. Але якщо людина бажає так зробити тому що це правильно,тому що немає окрім громадянства нічого більше спільного з країною народження тому що не збирається повертатися то вони заставляють примусово не обов’язково. Тоді краще буде бути людиною без громадянства!
-
хто знає про рурал програму і може поділитися інформацією?
-
Homebuyers plan у вас появляется когда вы воспользовались этой функцией и сняли деньги
-
Homebuyers plan это просто возможность снять деньги с RRSP без выплаты налогов на покупку жилья. Это не какой-то отдельный счет.
-
А я спочатку маю мати той Home Buyers Plan відкритим/активованим щоб через нього вивести гроші з rrsp чи я спочатку виводжу, а при подачі податків просто скажу що перевела гроші на той план? Ну от як з TFSA: я спочатку маю відкрити рахунок, а тоді вже ним користуватись. Чи аналогічно з Home Buyers Plan?
-
про інвалідів так, це говорять вже давно і така інформація є. але виключені з обліку не обовязково інваліди, як і інваліди це не обовязково не придатні. і от саме про тих хто виключений з обліку я ніякої інформації не чув. лише про інвалідів які отримали інвалідність після 24.02
-
Якщо я працюю розробником і знайшов місцеву IT компанію в Калгарі на фул тайм. По якій програмі можна податися на міграцію і через скільки. Якщо в когось був такий кейс, відпишіть будь ласка.
-
Наприклад, інваліди 2 і 3 групи так, заново. Ну і далі дивлячись яка причина в інших