PR CUAET
-
так вони ж уже в базі Оберіг є. ну по крайній мірі ті хто свіжі, з 23го року, наскільки я знаю.
-
Подскажите, пожалуйста, при подаче ATIP нужно выбирать Permanent Residence Card или что-то другое? Заранее спасибо!
-
Ну мабуть в інших є причина, з якої їх виключили ? То зараз треба буде надати свої дані заново, тобто “оновити» їх
-
Так інвалідів ще раз перевірять і зроблять здоровими. А ті що на пмп отримають онлайн військові квитки для того щоб немати змоги знову виписатися🤦🏻♀️
-
Двічі прочитала , так і не зрозуміла , а в чому гарна новина ?
-
Одну подавал в кабинете висит тоже одна???? Не понятно.
-
Так как, так. Я одну подавал?
-
Як і всім, отримувати військовий квиток. Закон виключень не містить щодо цього
-
В вас свідоцтво якою мовою? Надайте інформація з нього
-
Так ви ж поштою наче відбитки відправляли? Навіщо дурню писати? Виїздні засідання і в Канаді влаштовують. Я розумію що українці з сірії то найвища каста. Може сирійським паспортом скористаєтесь?
-
не важливо коли був виключений. по новому закону перекомісію проходять інваліди які отримали інвалідність після 24.02. про тих хто виключений взагалі нема згадки
-
Видавали листочок замість військового квитка. Але у мене і той забрали при знятті з обліку
-
Ми тут про вільні слоти чекаємо сповіщень, здебільшого
-
А мы про паспорта тут как бы))
-
Реєструвала дитину громадяном України. Сподіваюсь ви тепер видихнете
-
А хто оновлював/ замовляв паспорт у Торонто: з якого часу у них спалах не працює?
-
Тоді які ви документи відправляли поштою?
-
Все чудово. Дякую гарно вам
-
Ви продовжуєте перекручувати (де я писала про відбитки пальців поштою), ще й почали переходити на особистості. Адьйо!
-
мої зараз там, був запис на 14:50 вже не працював
12 Jan 2024, 17:45
136171/433116
41 minutes ago