PR CUAET
-
Нема слотів Едмонтон
-
Скажіть, будь ласка, як можна замінити в поданій заявці один документ? Подала дитині на стаді перміт, маючи свій старий ворк перміт. Тепер отримала новий ворк перміт на довший термін. Чи є можливість якось повідомити офіцера, що термін дії перміту батьків тепер довший? Чи не морочити голову і просто потім подати на новий перміт для дітей (питання лише 3-4 місяців через термін дії паспорту)? Заздалегідь дякую
-
@prcuaet
-
Я щось не зрозуміла, тут як в Північній Кореї? Якщо про проблему не говорити то її нема? Чи я десь писала що шукаю бота? Чи я десь писала що пропоную послуги? У вас все ок там взагалі?
-
Я не бачу в правилах формулювання «обговорення наявності проблеми або пояснення людям чому вони не ловлять слоти за перші три секунди» Я бачу формулювання «обговорення вирішення проблеми таким чином», відчуваєте різницю? Дякую вам дуже за турботу, але в мене достатньо розуму щоб самій визначатись чиїми послугами користуватись у випадку якщо мені їх запропонують.
-
Моє особисте припущення : слоти в Едмонтон будуть на наступному тижні на перші два тижні травня. Якщо слідувати логіці, по якій вони виставляють слоти з 1 квітня після довгої перерви.
-
Цю оплату попросять зробити відразу після отримання AOR. В нас разом з AOR прийшов лист про те що маємо оплатити rprf.
-
Нету слотов, сижу сегодня целый день тыкаю 😬
-
Мені подобається логотип цієї групи. Одразу видно що в консульстві клоунада😂
-
Жалко что не сказали хоть примерно когда, а то после обеда понятие растяжимое