PR CUAET
-
ПриватБанк авторизація лягла
-
Заново сайт откройте
-
Але ж в рамках терміну, зазначеного зараз на сайті IRCC, 12 місяців. Тобто після цього терміну вже можна звертатися до MLA за допомогою.
-
Мене викидає постійно через телефон, заходжу через ПриватБанк і завжди викидає(((
-
Лучше переб.еть чем недоб.еть тем более это последний шанс
-
Теж може бути
-
Ставлять таймер на годину яку хочуть виставити і все...
-
Выйдете полностью с сайта и заново откройте ссылку.
-
Та сумніваюсь, надто примітивна задача для айтішників.. думаю хтось з консульства сам там це робить
-
Вот вот. Так что вероятность что ночью откроется большая
-
Доброго дня, підкажіть як записатися в Консульство на виготовлення нового закордонного паспорту для дорослого, не має вільних місць, протягом трьох місяців перевіряю щодня нічого
-
Так, я памʼятаю Вас, наші кейси були майже такі самі на початку… Навіть не знаю що сказати, бо Вас вони дійсно тримають дуже довго.
-
у мене на телефонах зламалася авторизація.На ноутбуці поки що жива. Але на сайт через ноутбук захожу через ключ. А в телефонах через банк
-
Айтішники часто сови 😂
-
В мене вже норм
-
Это айтишники делают. У них нет четкого рабочего дня
-
Для чого саме евалюація? Для іміграції ні не прийме. Для ордену прийме
-
🌟 Важливе повідомлення для української громади Альберти! 🌟 📣 Ми ініціюємо збір підписів під листами до членів Парламенту Канади та місцевих законодавчих органів. Наша мета звернути увагу на (1)необхідність продовження статусу тимчасових документів (work permit, study permit, visitor record) для українців, що приїхали до Канади за програмою CUAET; та (2) створення додаткових шляхів для отримання статусу постійного резидента для українців які хочуть залишитись в Альберті, особливо після зупинки провінційної програми іміграції - AOS. 📜🖊️ 🙌 Запрошуємо кожного українця та Ваших друзів інших національностей в Альберті долучитись до цієї ініціативи. Ваш підпис може вирішити долю багатьох наших співвітчизників! Не залишайтеся осторонь — Ваша підтримка вкрай важлива. 👫👬👭 Локації для збору підписів: Калгарі: 2300, 777 - 8 Ave SW, 23-й поверх (Miller Immigration Law Firm) Калгарі: 800, 6th Ave SW , 2-й поверх 🗓 Кінцевий термін збору підписів — 1 травня 2024 року. Не пропустіть можливість вплинути на ваше майбутнє! 🤝 Давайте стояти разом і підтримувати один одного. Чим більше нас, тим міцніша наша позиція! 💪💙💛 Ми розраховуємо на Вашу активність та єдність!
-
Wes квебек не принимает
-
Якщо вулиця на якій прописаний змінювала назву в анкеті місце прописки вказувати нову назву вулиці?
12 Jan 2024, 17:45
136575/430115
4 minutes ago