Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 959.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Едмонтон - дитячі 0
    1 Reply Last reply
    0
  • t6581038205T Offline
    t6581038205T Offline
    Eduard
    wrote on last edited by
    А взагалі в які години ще можна дивитися окрім 20:00 ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t286475195T Offline
    t286475195T Offline
    Надежда
    wrote on last edited by
    Это похоже на провокатора
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Как я знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t286475195T Offline
    t286475195T Offline
    Надежда
    wrote on last edited by
    Заблокируйте его плиз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A.B.
    wrote on last edited by
    Дуже шкода Я вчора тільки допомагала батькові зробити ту довідку. Також нема ні банку, ні номера та і чіп не зчитувався. Купили eSIM, зареєстрували Монобанк і тільки так через сайт МВС замовили той витяг
    1 Reply Last reply
    0
  • t484210287T Offline
    t484210287T Offline
    Olena Kostina
    wrote on last edited by
    Ні, нічого не потрібно завантажувати. Подзвонила - заявку прийняли, приємно поспілкувалися, на пошту прийшло повідомлення і сказали, чекати). Спокою не додало, але я так розумію нічого зробити ми не можемо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6958695832T Offline
    t6958695832T Offline
    Ksenia Zavorotna
    wrote on last edited by
    Я не знаю чи це на щось впливає але я писала майже щодня до консульства в Оттаві про слоти і подачу і коли вони будуть і саме на тому тижні відкрили. Тоді був період що багато хто їм на почту писав і скарги і відгуки в Гугл.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000066157T Offline
    t1000066157T Offline
    VladV1V
    wrote on last edited by
    З айфону тож не виходило тут
    1 Reply Last reply
    0
  • t396526058T Offline
    t396526058T Offline
    Anna Smalii
    wrote on last edited by
    Є, але треба підтвердження з сім карти України, а вона уже не дійсна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A.B.
    wrote on last edited by
    А банк український у вас є?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6958695832T Offline
    t6958695832T Offline
    Ksenia Zavorotna
    wrote on last edited by
    Я також так думала. Але так пригоріла що не було виходу. Перелякалася через той закон. Не даремно…
    1 Reply Last reply
    0
  • t818673722T Offline
    t818673722T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Відкрийте Приват Банк рахунок. Думаю це можна зробити з Канадським номером теж по телефону. Тоді дія. Але вам щоб продовжити паспорт прострочений не треба дію. В консульстві в живій черзі це роблять без запису через дію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tikini
    wrote on last edited by
    Бо з андроїда я можу а з айфону ні тому таке питання було
    1 Reply Last reply
    0
  • t6958695832T Offline
    t6958695832T Offline
    Ksenia Zavorotna
    wrote on last edited by
    Месяц назад. Тогда много кто поймал. Чекайте группу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🌟 Важливе повідомлення для української громади Альберти! 🌟   📣 Ми ініціюємо збір підписів під листами до членів Парламенту Канади та місцевих законодавчих органів. Наша мета звернути увагу на (1)необхідність продовження статусу тимчасових документів (work permit, study permit, visitor record) для українців, що приїхали до Канади за програмою CUAET; та (2) створення додаткових шляхів для отримання статусу постійного резидента для українців які хочуть залишитись в Альберті, особливо після зупинки провінційної програми іміграції - AOS. 📜🖊️   🙌 Запрошуємо кожного українця та Ваших друзів інших національностей в Альберті долучитись до цієї ініціативи. Ваш підпис може вирішити долю багатьох наших співвітчизників! Не залишайтеся осторонь — Ваша підтримка вкрай важлива.   👫👬👭 Локації для збору підписів:   Калгарі: 2300, 777 - 8 Ave SW, 23-й поверх (Miller Immigration Law Firm) Калгарі: 800, 6th Ave SW , 2-й поверх   🗓 Кінцевий термін збору підписів — 1 травня 2024 року. Не пропустіть можливість вплинути на ваше майбутнє!   🤝 Давайте стояти разом і підтримувати один одного. Чим більше нас, тим міцніша наша позиція! 💪💙💛   Ми розраховуємо на Вашу активність та єдність!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5361938930T Offline
    t5361938930T Offline
    Jool
    wrote on last edited by
    - доказательство вашего родства - свидетельство о рождении - ваш ворк пермит - если ребенок путешествовал с одним из родителей то разрешение от второго и копия его паспорта - основание на котором ребенок находится сейчас в Канаде, визитор рекорд или стади пермит
    1 Reply Last reply
    0
  • t6229285727T Offline
    t6229285727T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Дякую треба спробувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🌟 Важливе повідомлення для української громади Альберти! 🌟   📣 Ми ініціюємо збір підписів під листами до членів Парламенту Канади та місцевих законодавчих органів. Наша мета звернути увагу на (1)необхідність продовження статусу тимчасових документів (work permit, study permit, visitor record) для українців, що приїхали до Канади за програмою CUAET; та (2) створення додаткових шляхів для отримання статусу постійного резидента для українців які хочуть залишитись в Альберті, особливо після зупинки провінційної програми іміграції - AOS. 📜🖊️   🙌 Запрошуємо кожного українця та Ваших друзів інших національностей в Альберті долучитись до цієї ініціативи. Ваш підпис може вирішити долю багатьох наших співвітчизників! Не залишайтеся осторонь — Ваша підтримка вкрай важлива.   👫👬👭 Локації для збору підписів:   Калгарі: 2300, 777 - 8 Ave SW, 23-й поверх (Miller Immigration Law Firm) Калгарі: 800, 6th Ave SW , 2-й поверх   🗓 Кінцевий термін збору підписів — 1 травня 2024 року. Не пропустіть можливість вплинути на ваше майбутнє!   🤝 Давайте стояти разом і підтримувати один одного. Чим більше нас, тим міцніша наша позиція! 💪💙💛   Ми розраховуємо на Вашу активність та єдність!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denys Maksymets
    wrote on last edited by
    Привіт, підкажіть, будь ласка, я правильно розумію, що для Ontario’s Express Entry Human Capital Priorities stream провінція сама повинна вибрати мій акаунт в ЕЕ ? Чи я щось пропускаю і можна самостійно подати express of interest?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags