PR CUAET
-
На 19:00 по Ванкуверу - немає
-
А де гарантія, що через місяць довідку х Дії можна буде завантажити тільки оновивши дані в Тцк? =)
-
Вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах України в умовах воєнного стану за заявами громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років, які не оновили персональні дані у строки, визначені цим Законом, здійснюється за умови одночасного їх оновлення "в умовах воєнного стану", а канадський уряд по-моєму неодноразово заявляв, що не відправить в Україну нікого поки там йде війна. “We’re not sending anyone back in the face of the aggression of a nuclear aggressor like Russia and as long as the war is on-going,” said Miller. “This is something we will have to look at as this program starts to sunset. And we’re looking for a number of ways to make sure people are safe and welcome here in Canada, including the now close to 300,000 people fleeing the war in Ukraine.” Miller’s promise to Ukrainians that Canada would not send them back to their war-torn homeland even if their visitor visas expire was made during a housing strategy announcement on March 27 in response to a journalist’s question.
-
Всім привіт Заповнюю заявку в ЕЕ, зробив евалюацію диплому магістра. Я в профілі ЕЕ маю вказувати бакалаврат окремо і магістратуру окремо чи все разом вказати, що це магістратура 5 років навчання?
-
Всім привіт Заповнюю заявку в ЕЕ, зробив евалюацію диплому магістра. Я в профілі ЕЕ маю вказувати бакалаврат окремо і магістратуру окремо чи все разом вказати, що це магістратура 5 років навчання?
-
Поїхав в Мексику, назад не пустили😃
-
Я вчора замовила ноутси, але в кінці не було ніякого сповіщення про оплату. То я не вірно щось замовила, так?
-
В 20:00 по Оттаві
-
Стаж ТІР 4 по ЕЕ не зарахують Стаж по ТІР 2: Probation (3 місяці) в вас була одна посада, і після пробаціі змінилась?