PR CUAET
-
Поїхав в Мексику, назад не пустили😃
-
Я вчора замовила ноутси, але в кінці не було ніякого сповіщення про оплату. То я не вірно щось замовила, так?
-
В 20:00 по Оттаві
-
Стаж ТІР 4 по ЕЕ не зарахують Стаж по ТІР 2: Probation (3 місяці) в вас була одна посада, і після пробаціі змінилась?
-
Вказуйте так, як вказано в сертифікаті ВЕС Вони вам освіту розбивали?
-
Віза не повʼязана з wp. Спочатку wp потім віза робиться.
-
Підкажіть будь ласка, як правильно внести в профіль стаж,якщо перші 6 місяців було Teer 4, потім та сама компанія запропонувала посаду вище з Teer 2, був 3 місяці випробувальний термін, так би мовити, через три місяці підписали нову угоду на нову посаду. Зараз при внесенні інформації як правильно вказати все це. Дякую.
-
Подскажите пожалуйста вот когда я через Wealthsimple подала декларацию и нажала отправить, то потом сразу выскочило окошко с платными ихними услугами. Это значит я отправила все?
-
Почитайте по SOWP Проте як це працює на практиці для пермітів КУАЕТ наразі важко сказати/передбачити
-
Прийшов такий лист на пошту з номером аплікації. Боже, то що я замовила?? You have successfully submitted your request under the Privacy Act to Immigration, Refugees and Citizenship Canada.
-
В ВЕС я робив евалюацію диплома найвищого рівня, магістр. Там в інструкціях було сказано, що так треба робити, тож бакалаврат в ВЕС взагалі не фігурував