PR CUAET
-
В ВЕС я робив евалюацію диплома найвищого рівня, магістр. Там в інструкціях було сказано, що так треба робити, тож бакалаврат в ВЕС взагалі не фігурував
-
Сплачуйте 255 кад і так
-
5 баксів мали сплатити
-
В ВЕС було надано диплом+ додаток евалуйований країною де знаходиться ВНЗ (1ий етап евалуаціі) Подивіться по документах які роки прораховані були? Якщо це програма бак + маг, чи таки окремо. Бо імміграція буде дивитися на цей документ на їх кінці також
-
Після probation вони вислали новий офер по тій посаді по якій я проходила цей термін, і зараз тір 2.
-
Ясно. Спасибо
-
Ужас. Я подавала еще 5 числа, а это зашла подключить к своему кабинету в CRA и теперь хочу еще же раз отправить и все, не могу получаеться
-
Тю капец, как быть. Я когда через видео подавалась, то там не было сказано ни о какой оплате
-
И когда захожу уже в свой кабинет то висит моя декларация и мужа и пишет что Т1 in progress. Это значит еще на рассмотрении?
-
Тоді в аккаунті ЕЕ бак окремо, маг окремо
-
Писати: - досвід ТІР 4 (його зараховано не буде) n-місяців; - досвід ТІР 2 probation + after probation як один. Якщо схочете докласти документи (офери чи контракти) в Employment records - докладайте обидва, щоб підтвердити весь досвід
-
@maria_karMs дякую