PR CUAET
-
Тю капец, как быть. Я когда через видео подавалась, то там не было сказано ни о какой оплате
-
И когда захожу уже в свой кабинет то висит моя декларация и мужа и пишет что Т1 in progress. Это значит еще на рассмотрении?
-
Тоді в аккаунті ЕЕ бак окремо, маг окремо
-
Писати: - досвід ТІР 4 (його зараховано не буде) n-місяців; - досвід ТІР 2 probation + after probation як один. Якщо схочете докласти документи (офери чи контракти) в Employment records - докладайте обидва, щоб підтвердити весь досвід
-
@maria_karMs дякую
-
Всім привіт ) чи казав комусь брокер купувати страховку на моргедж навіть якщо платимо 20% перший внесок? аргументує це тим що ми в Канаді тільки більше року (хоча чоловік почав працювати в перший же місяць, а я через 2 міс), і що у мене в листі від роботодавця написано 40год, а по факту працюю 37-38 🙄
-
Дуже вам дякую 🙏🙏🙏
-
Але закону щоб депортувати на територію, де йде війна, теж немає. Ви можете розуміти як хочете. Я написав це, щоб заспокоїти наскільки можливо кого це стосується. Бо в них із цим законом не все гладко, як би це їм не хотілося б. За Канаду, я впевнений, що канадський уряд/суспільство більш гуманне і людяне.
-
CMHC это не будет даже рассматривать
-
Это очень странно