PR CUAET
-
Він зразу казав що якщо менше 20% то треба страховку але буде 4,99%, якщо 20% то буде 5,4% А зараз каже що навіть при 20% першого внеску треба страховку але відсоток залишиться 4,99
-
С 20% первым взносом получить mortgage insurance
-
Я такого точно не говорил никогда своим клиентам, потому что это в принципе не возможно
-
тоді кіна не буде. ми подали в січні- ще була акція
-
Мені теж дивно тому і питаю чи було в когось так, чи це брокер такий дивний
-
Он вам предлагает вместе с этим понизить первый взнос до меньше 20%
-
Ну як я зрозумів це документ на можливість злітати за кордон без власного паспорту? Тобто ти перманент резидент і хочеш полетіти в іншу країну, але у тебе немає доступу до виготовлення закордонного паспорту країни якої ти громадянин. Поправте якщо не так
-
Там є пункт protected persons. Можливо це може підійти за певних обставин, мені здається крім збору за розгляд нічого не втрачаєш. Принаймні білорусам у Європі таке дають
-
Дякую за пояснення, зараз почитаю ще раз контракт з брокером, чи можна його розірвати
-
Добрый вечер, пришла инструкция на оплату биометрии, оплатила, чеки загрузила, написали, ждать инструкцию, как и где сдать биометрию. Это значит, что заявка уже в рассмотрении?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/protected-persons/stage-1-eligibility.html
-
Так тоді є вибір однієї опції - protected persons
-
Там є коментар Остапа на моє питання. Я бачила, що там написано не друкувати
-
Теж звучить як варіант, податись на Pre-Removal Risk Assessment, а з нього на піар
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/committees/pacp-nov-24-2020/pacp-pre-removal-risk-assessment-nov-24-2020.html
-
Добрый вечер! После сдачи биометрии должно прийти письмо что начали рассматривать. Я вчера отправила чеки об оплате, сегодня пришла инструкция. Такой скорости я не ожидала)))
-
Hо там сказано только для тех, кто не гражданин Канады?
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
вы путаете КТО заполняет форму и ЧТО указывается в форме. заполняет ее негражданин канады, а указывается в ней следующее, что на скрине, т.е. родители и дети того, кто заполняет. читайте и следуйте инструкции
-
Повторно мед и био вы сдавали только при куает и их не засчитали? Или вы мдали все свежее и вас опять попросили сдать? Не совсем понятно
12 Jan 2024, 17:45
137042/403748
about a minute ago