PR CUAET
-
Добрый вечер! После сдачи биометрии должно прийти письмо что начали рассматривать. Я вчера отправила чеки об оплате, сегодня пришла инструкция. Такой скорости я не ожидала)))
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Наче це воно і є
-
Цікава річ доречі, якщо ви получили інформацію про вашу депортацію, ви можете податись на Pre-Removal Risk Assessment, де можете доказати що при депортації ваше життя буде у небезбеці, і ви хочете отримати протекшн, зпісля цього можна податись на Піар
-
В мене PNP EE і 19 лютого всі чеки були готові ) і досі немає файнал десіжн і порталу 1. В ноутсах наче все норм. Так шо тут не вгадаєш шо там відбувається ) Монреаааааль :)
-
Не обовʼязково , дивлячись які ноутси. Я замовляв офісерс ноутс і нічого не платив
-
В нас таке було, спочатку депендантам прийшли картки, а згодом і головному апліканту🤷♀️ Думаю треба почекати
-
А що він сказав? Бо я планую 2 форми грузити, одну початкову без підпису, не вийшло ніяк підписати, а другу відскановану з підписом
-
Хотів би залишити свій відгук про консульство у Едмонтоні у якому подавався на закордонний паспорт сьогодні. Зразу хочу уточнити що 1. бронювання слотів та 2. надання послуг у самому консульстві це дві різні і не взаємоповʼязані речі. Наданням послуг консульством дуже задоволений. Співробітники ввічливо консультують по питанням надання послуг навіть тих хто зайшов просто уточнити або дізнатись інформацію. Атмосфера приємна, затишна. Консул сподобався професіоналізмом та знанням своєї справи. Навіть попри те що він приступив до виконання свої обовʼязків у цьому консульстві тільки два тижні тому - повністю володіє ситуацією та сприяє співвітчизникам у вирішенні питань. Так, можливі затримки по часу із окремими складними питаннями у людей, але так буває, не без цього. Найбільша проблема наразі це слоти. Тому будемо надіятись що ця проблема буде вирішена. Але це вже друга парафія, не окремого консульства.
-
А там можна 2 файли загрузити, разом з оригінальною. Я також перебрала всі застосунки і платні також, підпис не ставиться
-
А куди відскановану прикріпляти? Це якийсь жах. Вже купила офіц версію і ніяк