PR CUAET
-
Наче все правильно робиться
-
Ееее, в мене помилка при формуванні витягу.
-
Тільки що спеціально зробив на телефоні, все готово за секунду.
-
Тобто мені треба знову йти в банк і вимагати щоб мені таки видали сліпи за 2 попередні роки? І що тоді? Робити правки до 2 минулих декларацій? А якщо я додам ту суму за 2 роки тільки до останньої декларації, чи так буде норм?
-
Вибачте. Той хто приймав у мене документи можливо і не консул. Я не уточнював. Також про військовий облік не було жодного питання, не дивлячись на те що у мене були на ці питання відповіді.
-
Protected person Це зовсім інша штука
-
Это пять с плюсом
-
По почте
-
Нет, по инструкции на сайте посольства все сделали и ждали
-
А вы их дёргали, звонили, писали?
-
Чи є новини про те чи можна буде забрати виготовлений паспорт без військових документів? Зловив слот на початок травня (закон про мобілізацію ще не буде в силі), але як потім той паспорт забирати? Дякую.
-
Якщо ви вже подали заявку на виготовлення нового то забрати можна буде
-
Ну да. Он и есть. То, что там написано это уже другой вопрос и надо ли эти данные подавать еще раз если ты исключен для меня это пока что тоже загадка
-
от після 16-го травня можемо вже точніше знати, якщо тут хтось відпишеться про свій досвід
-
А почему только Альберта?! Давайте на всю Канаду распространим! Нанаймо БК с вами!!!! Готовы подписать, давайте онлайн сделаем!!!!
-
У меня тоже Ванкувер
-
Всім привіт. На даний момент є слони в Гамбурзі на 26 квітня. Хтось вже мав досвід оформленням паспорта по за межами Канади? Чи навіть не варто витрачати кошти на таку поїздку?
-
Завтра сделают попривыкли, что необходимо за свой счет явится в ТЦК и пройти мед обследование иначе уголовное преследование. И справку о несудимости уже сделать невозможно
-
Там треба місцевий дозвіл на проживання
-
Вибачте, це вийшло смішно 😂
12 Jan 2024, 17:45
137099/430586
less than a minute ago