PR CUAET
-
На те, щоб залишити діючий паспорт не потрібна заява. Потрібна на інші паспорти, які протерміновані.
-
Вітання всім. У мене таке питання - сину 14 років і йому у травні треба буде продовжити паспорт і треба присутність одного з батьків для продовження, якщо я прийду з ним то нам теж буде відмова у наданні послуги для сина якщо я не оновлю данні, чи все ж таки нададуть?
-
Ні. Ось одна така тут писала - подала документи на паспорт. А з неї при отриманні нового потребували перший віддати. Бо вона , мабуть, читала ваши пости. І не написала заяву на отримання другого закордонного паспорта. А написала заяву просто на отримання паспорта
-
Та скільки можна? Заява на виготовлення пишеться в будь-якому разі. Це стандартна процедура. Так як і на будь який папірець, який ви захочете отримати. Ви вже змінюєте тему і нема сенсу щось обговорювати. Минулого четверга подавали паспорти на дорослих і дітей. Ніхто не «забирає» діючі. Заяви писали тільки на протерміновані
-
Доброго дня, можемо допомогти у цьому питанні
-
Добрий день! Будь ласка, можете порадити, будь ласка? Доньцi 16. В'їхали по CUAET. У неї закінчується паспорт у вересні, отож, їй дали Vісіtor Records до вересня. Отримала новий паспорт. Подали запит на візу в новий паспорт та продовження статусу Visitor. Вчора їй пiдтвердили новий Visitor Record. В листі пишуть, що на нашу адресу пришлють новий Visitor Record. А що з візою робити? Як нову візу отримати в новий паспорт? Новий паспорт вони не запросили, для вклейки візи.
-
У консульстві в Едмонтоні потрібно написати заяву, якщо хочете, щоб у вас на руках залишився попередній паспорт. У протилежному випадку його вони мають вилучити. Одразу, чи вже по готовності нового - це я не знаю. А взагалі зробили бурю у стакані із нічого.
-
До неї питання, чому вона не відстояла свої права