PR CUAET
-
У консульстві в Едмонтоні потрібно написати заяву, якщо хочете, щоб у вас на руках залишився попередній паспорт. У протилежному випадку його вони мають вилучити. Одразу, чи вже по готовності нового - це я не знаю. А взагалі зробили бурю у стакані із нічого.
-
До неї питання, чому вона не відстояла свої права
-
То може у неї попередній вже закінчився і вона не захотіла його залишити. Ну ніхто не забирає діючий паспорт з візами 🤦🏻♀️
-
Так це нормально.
-
Добрий день! Будь ласка, можете порадити, будь ласка? Доньцi 16. В'їхали по CUAET. У неї закінчується паспорт у вересні, отож, їй дали Vісіtor Records до вересня. Отримала новий паспорт. Подали запит на візу в новий паспорт та продовження статусу Visitor. Вчора їй пiдтвердили новий Visitor Record. В листі пишуть, що на нашу адресу пришлють новий Visitor Record. А що з візою робити? Як нову візу отримати в новий паспорт? Новий паспорт вони не запросили, для вклейки візи.
-
Так, ще в липні минулого року На сайті програми написано багато містечок, але в Альберті зараз має програму лише одне
-
Ось їх лист.
-
Заява на виготовлення паспорта пишеться в будь-якому випадку. Це навіть не обговорюється. Вся дискусія почалася, бо ви безапеляційно заявили, що другий паспорт забирають і крапка🤦🏻♀️ Без варіантів, забирають діючий паспорт🤦🏻♀️ Ось про це ви писали. А це нк так! Особисто я дискусію закінчую, бо це немає сенсу. Є правила, є досвід. Жодного разу ще ніхто не забрав у мене другий діючий паспорт. На протерміновані написана заява. У всіх членів нашої сім’ї є всі паспорти для візової історії. По два діючих і решта протерміновані/ погашені
-
І на дипломі і від консулату
-
Так він у всіх двомовний у кого відносно нові дипломи. І нема ніде вимог за франсе. Тільки печатки мають бути перекладені