PR CUAET
-
Так, ще в липні минулого року На сайті програми написано багато містечок, але в Альберті зараз має програму лише одне
-
Ось їх лист.
-
Заява на виготовлення паспорта пишеться в будь-якому випадку. Це навіть не обговорюється. Вся дискусія почалася, бо ви безапеляційно заявили, що другий паспорт забирають і крапка🤦🏻♀️ Без варіантів, забирають діючий паспорт🤦🏻♀️ Ось про це ви писали. А це нк так! Особисто я дискусію закінчую, бо це немає сенсу. Є правила, є досвід. Жодного разу ще ніхто не забрав у мене другий діючий паспорт. На протерміновані написана заява. У всіх членів нашої сім’ї є всі паспорти для візової історії. По два діючих і решта протерміновані/ погашені
-
І на дипломі і від консулату
-
Так він у всіх двомовний у кого відносно нові дипломи. І нема ніде вимог за франсе. Тільки печатки мають бути перекладені
-
Довідку ще не отримали але отримала відповідь по емейл. 1,5 місяці тому назад писала їм запитувала скільки чекати. Вчора отримала відповідь, що так як дуже багато запитів, то чекати до 2-х місяців. Але ми чекаємо вже 2,5 місяці
-
Так , і на все це пишеться спеціальна Заява. Якщо ви б їх не писали - ви це все б віддали. Вам же навіть вже документ с консульства показали. Ви не зрозуміли мою просту відповідь про - Треба писати заяву на ДРУГИЙ паспорт . Без неї паспорт треба буде віддати . А потім замість розуміння того , що ви не уважно читаєте - ви кинулися довго доказувати, що біле - воно біле. Наперед, перед тим , як комусь робити зауваження - спочатку перечитайте три разу яке саме було питання, і яка відповідь. п'ять разів видохните, а потім вже пишить.
-
Кассандра, дякую. Так, у мене CUDET закiнчеться у серпнi 2025. I тому така сама дата