PR CUAET
-
Кассандра, дякую. Так, у мене CUDET закiнчеться у серпнi 2025. I тому така сама дата
-
Ще не подавав. Паспорт мiй до 2026 та Канадська вiза, але маю другий паспорт до 2032
-
А такой вопрос кто-то ходил сам в консульство чтобы получить справку о несудиомсти с вытягом с Дии или МВС ? Какая там процедура? Надо ли регестрироваться где-то? я так понял, что анкету надо заполнить всеравно, ту которая на сайте, и money order тоже нужно приносить? как долго это делается если приходишь сам в посольство? Если не сразу, тогда надо оставлят ьсвой паспорт там , или тоже делать ксерокопию первой страницы? можно чтобы другой человек принес все твои данные/документы (паспорта, справки, анкеты, money order ) и получил эту справку за тебя ?
-
Нi, не подавали на стадiпермiт, бо вона ж в школi ще, 16 рокiв
-
Подати на воркпермiт, стадіперміт, на візу?
-
Дякую, я не знав. Їй не можна буде виїхати, навіть принаявності канадської візи? Visitir records перестане діяти? Порадьте, будь ласка, зараз ми можемо щось зробити ще?
-
Можна деталі
-
Дуже вдячен. Ви глибоко в темі!) Ви - міграційний консультант? Можу я написати Вам в особисте повідомлення?
-
Вона може спокійно вирізати та повернутися, якщо отримає візу. По поверненню - можна в аеропорту пійти до офіцера та попросити виписати новий візіторрекодс. Офіцер може це зробити і ви його отримаєте або відразу або по пошті. Також вона може бути ще 6 місяців у легальному статусу після повернення просто по візі. Але наприкінці 6 місяця на неї знову треба подати на візіторрекодс, бо їх батько має воркперміт. Щоб її статус залишався легальний