PR CUAET
-
Привіт. Мене звати Вадим і я засновник даного чату. Як ви бачите, періодично на каналі хтось розміщує рекламу. Грош за неїі прошу відправити на благодійність дитячому фонду. Але щоб чат був користним, а не шкідливим, то завжди стараюся перевірити компанію чи послугу різними способами: на своєму досвіді або шукаю декількох!!! участників які уже скористалися. Мені було цікаво самому подати декларації, але було і лячно недоотримати повернення 😂. Тому я потратив декілька годин, щоби розібратися з заповненням через Wealthsimple, але потім все ж таки звернувся до @tax_canada_accounting @Mariya_Mars і вони мені все перевірили, виправили помилки, та записали відео з поясненням що, куда і чому. Також сподобався їх підхід до безпеки та захисту даних: все через спеціальну платформу. Мені особливо ні з чим порівнювати, так як це тільки друга подача, але минулого року я звертався по рекомендації до іншого бх і там у мене куча питань та негативу: від приватності до небажання відповідати на мої питання. Можливо цей пост звучить більше як реклама, а не рекомендація, але я залишився задоволеним сервісом і ще раз впевнився що кожен з нас повинен займатися своєю справою. Особливо в Канаді👌
-
Доброго дня! Цікавить таке питання, чи пробував хтось подаватися на закордонний паспорт в інші країни находячись в Канаді?
-
Міфі
-
Хто знає чи можна з подовженим паспортом виїзжати з Канади, цікавить в Україну. Може хтось мав такий досвід🙏🙏🙏
-
Повний таймінг AOS PNP Non EE Provincial Stage AOS Application submitted - Aug 16,2023 Refund issued - Aug 18,2023 Additional documents request - Sep 13 Additional documents submitted- Sep 13 Nomination issued - Sep 15,2023 TEER 70010 CLB 8 Provincial stage length - 30 days or 1 month Federal Stage PR Fee paid - Oct 02,2023 PR application submitted - Oct 02,2023 Gap between Provincial and Federal stage - 17 days IRCC confirmation of receiving, # issued - Jan 18,2024 Biometrics payment request - Jan 18,2024 ( payment done Jan 18,2024) Account linked to IRCC account - Jan 18,2024 IRCC additional information request ( IMM5969 form gaps clean up) - Jan 18,2024 Submission to first review - 108 days or 3 month and 16 days Biometric collection request - Jan 24,2024 Medical Exam passed - Jan 25,2024 Biometry collected - Jan 29,2024 Military Service request - Feb 15,2024 Military Service submission - Feb 20,2024 Background verification completed- Feb 22,2024 COPR Number in tracker ( expiry date Jan 23,2025) - Feb 23,2024 Portal 1 - March 04,2024 Portal 2 - March 11,2024 ECOPR - Apr 11,2024 Federal Stage Application - From October 2, 2023 To April 11, 2024 193 days Or 6 months, 10 days
-
Міністерство освіти?
-
Я так і робила
-
Нет
-
Я лише 2. Маю на увазі цей чат. Це ж скрін з того тижня, коли багато наловили тут
-
Мета закону про мобілізацію очевидна, якщо розуміти процеси, які зараз проходять в Україні. Економіка з кожним днем знищується. Процес, можливо, вже пройшов межу неповернення. Захід, схоже, зрозумів, що їх допомога розкрадається під нуль і потроху виходить з гри. Отже, потрібно брати гроші всередині. Тому у законі є і конфіскація автомобілів і іншого майна на користь ЗСУ. Плюс можна розвести корупцію - будуть конфісковувати у тих підприємців, які не занесли гроші, куди потрібно. Рейдерство з боку держави узаконено. Можна віджимати майже все "на потреби ЗСУ". Але, як і сьогодні, на забезпеченні армії це не вплине, бо віджате майно піде у "правильні" руки. Прості громадяни тепер будуть "платити мзду" частіше, бо ВЛК знову потрібно проходити. Був раніше непридатний? Ну, це таке, в Україні закон має зворотню дію і тепер велкам на повторний огляд. Які будуть результати? А це вже як домовимось, друже. Але пам'ятай, що люди у ЗСУ дуже потрібні, а твої хвороби нікого не цікавлять, адже ТЦК замість тебе на фронт не поїде - вони ж професійні військові, їх місія ловити "ухилянтів", які жодного дня не були у армії і присяги не давали. Так, а що робити із тими, хто закордоном? Вони там нормально живуть, пристосовуються і взагалі - капець - не хочуть повертатись. Але Батьківщина про них не забуде. Хочеш новий паспорт? Ласкаво просимо до консульства. Ось вам анкета про оновлення даних. Зрозуміло, що в Україну ви не поїдете, але ви тепер у нас на гачку. Через два-три місяці ви, пане, прийдете за своїм паспортом. За цей час вам вже підготують документи про сплату штрафу у розмірі (це ще подумаємо, у людей закордоном грошей кури не клюють) за те, що ви не явились до ТЦК. Всі ж знають, що повістка тепер вважається врученою, якщо її просто відправили? Тому або пан "ухилянт" їде до України, або оплачує штраф. А ще у деяких положеннях закону не ділять людей по статі, тому пані "ухилянтки" за рік-два також цілком ймовірно будуть платити. Бюджет отримає додаткові гроші, корупція тепер взагалі буде зашкалювати, громадяни отримують більше обов'язків - це не закон, а прямо манна небесна.
-
ви можете не вносити дані про свою principle residence до податкової декларації
-
Письмо: 1. Напишіть листа лендлорду про те, що ви переїжджаєте, напишіть, чому, що ви перевозите і попросіть домовити 2. Напишіть свою точку зору, що бібліотека має закупити: компʼютери чи книги на інших мовах
-
ми не надаємо інструкцій для корупційних схем, вказуйте лише правдиву інформацію, яка є