PR CUAET
-
То ясно) тільки то програми, в яких можна брати участь, живучи поза Квебеком) або мати переконливі докази, що будете переїжджати (як то офер з іншої провінції)
-
Всім привіт, хочу поділитися своїм досвідом здачі Селпіп, здавала у неділю 14 квітня в Калгарі Тауер. Людей було десь половина зали, але спікінгу всеодно було гучно і це заважало. В мене англійська вільна, але слухання і читання - не визначають рівень мови, майже всі запитання тупо на логіку, в мене випало одне запитання, де всі варіанти підходили. Запитання: 1: Розкажіть про один раз, коли ви придумали якийсь кращий метод щось робити 2. Розкажіть сестрі, що краще: весільний фотограф за 2500 чи друг за 1000 3. Картинка: вулиця, на ній діти танцюють, хтось жонглює, грає на інструменті, купляє хто дог, малює портрет 4. Остання картинка: музична шкатулка, на якій динозавр, пірат, пальми, чайки 5. Дайте пораду другу, який буде давати промову на роботі 6. Один з ваших сусідів по квартирі ніколи не прибирає, а інший - дуже охайний, виберіть одну точку зору і поговоріть з іншим
-
Привіт. Мене звати Вадим і я засновник даного чату. Як ви бачите, періодично на каналі хтось розміщує рекламу. Грош за неїі прошу відправити на благодійність дитячому фонду. Але щоб чат був користним, а не шкідливим, то завжди стараюся перевірити компанію чи послугу різними способами: на своєму досвіді або шукаю декількох!!! участників які уже скористалися. Мені було цікаво самому подати декларації, але було і лячно недоотримати повернення 😂. Тому я потратив декілька годин, щоби розібратися з заповненням через Wealthsimple, але потім все ж таки звернувся до @tax_canada_accounting @Mariya_Mars і вони мені все перевірили, виправили помилки, та записали відео з поясненням що, куда і чому. Також сподобався їх підхід до безпеки та захисту даних: все через спеціальну платформу. Мені особливо ні з чим порівнювати, так як це тільки друга подача, але минулого року я звертався по рекомендації до іншого бх і там у мене куча питань та негативу: від приватності до небажання відповідати на мої питання. Можливо цей пост звучить більше як реклама, а не рекомендація, але я залишився задоволеним сервісом і ще раз впевнився що кожен з нас повинен займатися своєю справою. Особливо в Канаді👌
-
так, ви праві, поки гроші знаходяться в Україні, вам їх не треба декларувати в Канаді як ФОП
-
Дякую!!
-
бізнес номер і/або GST/HST акаунт
-
Медичні витрати впливають напряму на податки. Витрати по самозайнятості впливають на зменшення доходу, який буде оподатковуватись
-
В яке місто?
-
На ФОП лише реф леттер не достатньо Треба підтвердження оплати Так, селф
-
Яка серна будить слоты?
-
від 4 тижнів до 6 місяців
-
ЗАРАЗ ВІДКРИЮТЬ ЧЕРГУ‼️‼️‼️
-
Підкажіть будь ласка, аби підтвердити досвід роботи в Україні достатньо reference letters, якщо була 2га група ФОП але працювала full time. Заплуталась чи указувати self employed в аплікації і тоді догружати доки. Якось думки розходяться але бачу що більшість просто не відмічають галочку self employed