PR CUAET
-
Я вже пробувала пізні браузери, операціні системи, режим інкогніто, чистила кукіс … ніякого покращення
-
Добрый день. Ищу лицензированного бухгалтера в Эдмонтоне для подачи налоговой декларации. В районе Даунтаун или рядом.
-
Підкажіть, чи має хтось технічні проблеми із заповненням форми 5406? Вже тиждень я не можу її заповнити через якусь технічну помилку. Можливо, підкажете, чи ок буде додати пдф варіант цієї форми із пояснювальним листом? Вже нема сил. Технічна підтримка відписала мені - у вас все ок 😅
-
Закон 10449 підписаний якимось апаратом ВР, а не головою, як то повинно бути… Про підпис Президента я вже розписала, печатка ? Я не злойшла великої гербової печатки на ЖОДНОМУ законі…. Тепер в мене питання: вони, що не розуміють, що роблять неправильно? Розуміють. Гарно розуміють. Питання навіщо це роблять? Тут вже можна стати конспірологом, тому що здравому глузду це не піддається.
-
Якщо вони не відповіли на 1 ваш лист, то не є ознакою того що вони не працюють.
-
Ось в цьому відео дають відповідь на ваше питання - таймінг 1:10:14 www.youtube.com/live/nFOuEeuFvbo?si=1WQsmlod1lXD7Oyv
-
посольство та консульство в Оттаві відповідає на дзвінки. Телефонуйте до них.
-
Готовы видео про Debt Servicing Ratio: они тоже разбиты на несколько частей, иначе бы они не загрузились.
-
Мені завжди відповідають на 2й або 3й лист 100%
-
я в минулому році писала в лютому листа в посольство в Торонто, що в сина закінчується паспорт та я не можу вже два місяці слот зловити, то мені напротязі тижня відповіли і дату назначили. Але то білье як виключення.
-
Потрібно не один лист писати. А декілька і на всі адреси
-
З конституції щось друкуєте …. І так вже кілька днів . Яка у вас мета? Показати як несправедливо все? Але воно все одно працює . Далі що?
-
Я не можу видалити анкету, бо нема такої опції. Але я створила нову аплікацію для тестування, і мала ту ж проблему. Номер помилки не вказуться. Зараз зроблю скріншот
-
Вона написала