PR CUAET
-
посольство та консульство в Оттаві відповідає на дзвінки. Телефонуйте до них.
-
Готовы видео про Debt Servicing Ratio: они тоже разбиты на несколько частей, иначе бы они не загрузились.
-
Мені завжди відповідають на 2й або 3й лист 100%
-
я в минулому році писала в лютому листа в посольство в Торонто, що в сина закінчується паспорт та я не можу вже два місяці слот зловити, то мені напротязі тижня відповіли і дату назначили. Але то білье як виключення.
-
Потрібно не один лист писати. А декілька і на всі адреси
-
З конституції щось друкуєте …. І так вже кілька днів . Яка у вас мета? Показати як несправедливо все? Але воно все одно працює . Далі що?
-
Я не можу видалити анкету, бо нема такої опції. Але я створила нову аплікацію для тестування, і мала ту ж проблему. Номер помилки не вказуться. Зараз зроблю скріншот
-
Вона написала
-
Сегодня хотя бы Анастасия писала про слоты 😂
-
Я це написала для того, щоб люди подумали, вивчили інформацію та тільки потім вже приймали кожен за себе рішення. Воно працює лиш тому, що всі це за мовчазною згодою виконують, знаєте, ну як аферта…але з Юридичноі сторони там купа порушень, помилок я не знаю як правильно назвати. А всі ми знаємо, що десь колись ситуація може повернутись зовсім іншим боком ( такий приклад був з авганцями якщо не помиляюсь, коли там всіх потім вважали найманцями….) Тому в разі чого, вас спросять чому ви виконували те, що незаконно. Ну, якась така моя думка.
-
Вчора у консульстві мужчина був подавав на новий паспорт, старий втрачено. Вам потрібен слот для подачі на новий, довідка з поліції про втрачений паспорт, якщо є можливо копія його. Інший перелік документів гляньте на сайті Консульства. Потрібно ще сплатити певну комісію. Не завжди є можливість в Консульстві це зробити. Через пошту або банк на отримувача Консульства.
-
Слоты были ?