PR CUAET
-
Виза нужна для въезда в Канаду, раз вы уже тут, то это не такой острый вопрос. По любому берите справку с полиции об утере паспорта, пишите и звоните во все консульства Канады. Я бы еще подъехала в живую очередь, чтоб помогли советом или делом..
-
Вам потрібно @nastasia_lih в приват. Анастасія працівник консульства і може вона Вам швидко надасть інформацію, що робити
-
Електронною, [email protected]
-
Ну тому і кажу. На майдан зараз теж ніхто не піде . Все на війну списують і зараз це зрада на майдан йти. Ось і все
-
Все вірно людина робить. Надає цінну інформацію, яка може стати у нагоді, може хтось цього не знав. По-друге, це поки що не працює і не зрозуміло, як буде працювати після введення в дію. Зрозуміла пока лише їхня мета. А ми обговорюємо закон, для цього і виділена ця гілка!
-
Нажаль, для того, щоб подати до Міжнародного суду треба спочатку пройти наші суди всі. А вже потім туди, або ЕСПЧ І не всі зможуть це зробити, бо грошей треба багато, а ще часу.
-
я и не пытаюсь в живую очередь, но люди паспорт потеряли как им жить без документов?
-
Якщо я не помиляюся, то це надзвичайна ситуація і тут вже діє онлайн запис. Слот не потрібний. Треба шукати на сайті емейл і писати
-
Доброго всім дня! Підкажіть будь ласка, якщо я маю ПР і маю 2 братів але поки один з них хоче подаватись через мене на ПР, то можна спочатку зробити декларацію IMM 0191 для одного а через деякий час для іншого? Чи то потрібно зразу в один момент вказувати всіх? Дякую
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка, як правильно підгрузити пруф оф нейм ченджінг через одруження? Ситуація що до одруження через транслитиляцію в мене навіть само імʼя писалось трохи по іншому, а в новому пасспорті вже «нове» імʼя і прізвище чоловіка. Переклад свідотсва ще не робили. Якщо там в перекладі написати як було в старому пасспорті своє імʼя і додати фотку старого пасспорта, це є достатнім пруфом?