PR CUAET
-
Так, але вони не відповідають вам, але передають інформацію і через тижні 2-3, вам з DHL прийде тренінг номер
-
Дякую! Звичайною поштою не дублювали?
-
Как давно вы в Канаде? Только паспорт утерян? Остальные документы нет? Ворк пермит, айди/права... Какая провинция, город?
-
На електронну відправляла також.
-
Чому? Тому що це ж так неможливо, що в ці групи засилають засланих казачків?
-
Мені дуже прикро, що ви так вважаєте.
-
але тут ще потрібні документи з поліції Канади, де зазначається, що документ втрачено. То не так просто різко втратити паспорт і без слота отримати новий.
-
Канадские права? Должны сообщить в полицию, реджистри и т.д. Попытайтесь связаться, дозвониться/дописаться в любое консульство , описать ситуацию и спросить у них совета, что делать. Виза на сейчас вам не горит, а вот паспорта и остальные документы, это конечно вопрос острый
-
Вибачте, у вас кацапські наративи . Або не вибачте і так і є
-
Ну, ми вже на майдананились… Майдану нам не треба. Треба в правовому полі всі питання вирішувати. Вже всім зрозуміло, що більшість там була за гроші ( але і дійсно патріотів нажаль полягло багато😥) Я просто хочу, напевно, донести людям, щоб вони ставали з колін, багато хто і в Україні і за кордоном зрозуміли/ розуміють, що коїться і ВИМАГАЛИ робити так, як ПОВИННО бути! В Канаді ж мі всі вивчаємо їх законодавство ( в тому чи іншому розумінні) і РОБИМО ( намагаємось робити) ВСЕ за ЗАКОНОМ але у себе в дома ДОПУСКАЄМО це все свавілля, розумієте? Ми самі перші винувати, що дозволяємо таке робити!! Нас більше, МИ в першу чергу влада у себе в країні.І коли настане час і всі зрозуміють, перестануть виконувати те, що не за законом, тоді можливо щось зміниться у нас вдома.