PR CUAET
-
К нам що Віктор Федорович завітав??
-
і де тоді мої гроші за майдан? кому рахунок виставляти? а я дурень сльозогінним газом безкоштовно дихав
-
Я ж написала, що і патріоти також там були.
-
що думаєте не переживете зустріч з консулом? )))
-
У мене не буде штрафу за такий довгий час? Знаю, що потрібно оплатити до кінця квітня.
-
вже не кажучи про те я не розумію як наша країна могла обрати зека.. тьфу....
-
та це вброс якийсь, які нахер гроші, мене з універа виганяли за участь у майдані, хоча я був перший в рейтингу з середнім балом около 100. Потім коли др майдан був я вже працював в банку і майже кожен др більш менш крупний бізнес казав що має платити гроші владі щоб не віджали бізнес... Це тільки ру ждуни чи корупціонери таке могла написати..
-
То капець. В мене немає навіть адекватних слів, щоб це все осмислити. Свої українці знищують своїх.
-
Вчера был парень ( консульство Эдмонтон) , также потерял все документы+ ворк пермит , ловил слот, приехал с Британской Колумбии на машине , (боялся брать билет на самолет так как нет паспорта и айди) принес все копии документов + обращение в полицию об утере и был до самого закрытия , никаких сочувствий и пропустить без очереди не было. У консула есть график приема и запись он строго вызывает по ней, если вы не в списке то вы не пройдете. Мне жаль , но это то что вчера видела