PR CUAET
-
Боюся вас розчаровувати, але то не легка процедура - точніше зараз це взагалі неможливо
-
є спеціальні інструкції в таких випадках. Чи ви думаєте, що там дурні сидять? Все перевіряється. Тим паче, є головна умова, коли паспорт втрачено, то його відразу деактивують.
-
Я глибоко переконаний що усю цю дичину з паспортами можна легко автоматизувати. При бажанні.
-
Дуже дякую
-
Якщо будете в консульстві, і побачите когось, хто дуже просить і в нього дуже важка ситуація, то попросите передати їм свій слот ? А якщо таких людей з трагічною історією приїде на наступний день 3 родини віддасте їм свої три слоти ? Вони почують , що так можна і приїдуть . На наступний день 5. Ніхто нікого не знищує . Давайте без трагедій
-
Тому що в мене НІКОЛИ не було підтримки дій РФ як мінімум. Ну, то неважливо, все одно я вже агент Кремля, ІПСО, СБУ мене повинно посадити і що зараз ще напишуть. Я від щирого серця висловила свої думки, образу називайте як хочете , на те, що коїться, а получила як зазвичай. Добре. Нехай кожен залишиться при своїй думці.
-
Якщо отримати лист після відправки, це і підтвердження, що вони його получили. Завжди є варіант - дзвонити і питати! Але якщо листа вони ще не відкрили, той сказати Вам по телефону буде нічого.
-
Все так можно подстраховаться и заказать доставку DHL, что бы паспорт не в консульство ехал, а прямо к вам Но там есть момент, что если паспорт уже изготовили и сформировали посылку для консульства дип.почтой, то оформлять DHL бесполезно, никто не будет доставать ваш паспорт из опечатанного контейнера. Мне так в консульстве объясняли осенью того года
-
А на сайте консульства что написано?