PR CUAET
-
Ну не треба, спіймаємо ми ті слоти 🙃
-
Люди в деяких екзотичних випадках з Канадою за статус воюють по 10+ років
-
Ця форма нормально підписується, там немає проблем її підписати через адобі:)
-
Добрый день, хотел уточнить, если я аппликант и добавляю жену в анкету, ей нужно прикрепить как и мне все документы или частично, то есть загран и справку о не судимости?
-
Більшість форм шифровані і не дають такої можливості. Як мінімум треба друкувати в інший PDF фійл, і тоді можна буде. Але надійніше пілписати руками і відсканувати
-
Ну я не знайшла (я правда не читала прям всі 200 сторінок нового законопроекту) нічого про те яка відповідальність на НЕ оновлення.
-
Хочеться вже плакати
-
Треба друкувати і підписувати
-
12.30 пусто
-
Дивна штука. А ви точно заповнили профіль повністю до того як переходити в цю форму? Бо воно тягне вас і депендантів з профілю
-
Цей закон як раз полює на тих, хто легально виїхав раніше. Тому вони ввели обов'язкове оновлення даних. За неоновлення передбачена відповідальність і штраф, все це може у майбутньому викликати проблеми із довідкою про не судимість, якщо хтось захоче отримати/продовжити піар чи подати на громадянство. З іншої сторони, якщо оновиш - можуть виникнути питання, чому не повернувся, адже забов'язаний це зробити, немає відповіді - знову таки можуть бути штрафи і відповідальність. Скоріш за все, ще й електронні повістки приймуть, адже їм все одно на права громадян.
-
Питає accounting firm name і кількість працівників для реєстрації.
-
Дякую Дурна система, ну ок, я чомусь думав що одразу і зазделегідь готував усі документи. Міг би податися ще місяць тому
-
Так, всі
-
Як я зрозуміла інформація звідси haligonia.ca/nova-scotia-puts-a-temporary-stop-on-restaurant-sector-immigration-applications-due-to-high-demand-300708/ Але там немає ніяких посилань на офіційні чи будь-які інші джерела
-
www.ucc.ca/expert-insights/
-
так
-
itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/43452
-
про ипсо и русню уже писали? или каждый новый ход системы все ещё божья роса?
-
@OstapBosak а если Infosharing - in progress, Criminality - passed, но при этом Eligibility - not started. Из этого можно сделать какие-то выводы? Или ещё ничего не решено?
12 Jan 2024, 17:45
137888/440420
19 minutes ago