PR CUAET
-
Добрий день. Моя мама скоро перешле мені до Канади мій диплом і шкільний атестат. Знайома в Канаді сказала,що було би краще одразу завірити і атестат і диплом у Державного нотаріуса в Україні. Тому що тут з цим проблема. То підскажіть, будь- ласка, що мені треба завірити? Сам диплом? Чи його переклад? Чи взагалі нічого, а краще вже тоді все робити в Канаді? Дякую
-
А через какое время после eCopr запрос на фото пришел?
-
Пусто(
-
Слотів нема
-
14.00 пусто
-
Поздравляю! У нас с вам до момента портал 1 шло 2-3 недели разницы.. но мы после портал 1 застряли.. тишина, ждёмс.. Монреаль
-
Там адрес в Эдмонтоне еще есть
-
🌟 Важливе повідомлення для української громади Альберти! 🌟 📣 Ми ініціюємо збір підписів під листами до членів Парламенту Канади та місцевих законодавчих органів. Наша мета звернути увагу на (1) необхідність продовження статусу тимчасових документів (work permit, study permit, visitor record) для українців, що приїхали до Канади за програмою CUAET; та (2) створення додаткових шляхів для отримання статусу постійного резидента для українців які хочуть залишитись в Альберті, особливо після зупинки провінційної програми іміграції - AOS. 📜🖊️ 🙌 Запрошуємо кожного українця та Ваших друзів інших національностей в Альберті долучитись до цієї ініціативи. Ваш підпис може вирішити долю багатьох наших співвітчизників! Не залишайтеся осторонь — Ваша підтримка вкрай важлива. 👫👬👭 Локація для збору підписів в Едмонтоні та Калгарі: Едмонтон: Orbit Ukrainian Store, 10219 97 St NW, Edmonton, AB T5J 0L5 Калгарі: 2300, 777 - 8 Ave SW, 23-й поверх (Miller Immigration Law Firm) Калгарі: Tax Clinic, 800, 6th Ave SW, 2-й поверх 🗓 Кінцевий термін збору підписів — 1 травня 2024 року. Не пропустіть можливість вплинути на ваше майбутнє! 🤝 Давайте стояти разом і підтримувати один одного. Чим більше нас, тим міцніша наша позиція! 💪💙💛 Ми розраховуємо на Вашу активність та єдність!
-
Написали объяснительное письмо почему его нет
-
Якось так
-
Ну бронюєте собі спочатку, потім вже кричите в групу
-
Питання на майбутнє: якщо все ж таки вдамся побачити ти слоти з часом, що далі робити? 😅 надати на час, а що далі? *питання про що є після смерті 🙃
-
Велика родина з однією проблемою
-
Неблагополучная 😁😂😁😂 (шучу)