PR CUAET
-
Привіт, Підкажіть будь ласка з приводу нерухомості в Україні. Маю таку нерухомість, житловий фонд, вартість невідома, ніколи не оцінювалась, але більше 250к орієнтовно. Прибутку від оренди не було. Чи треба цю нерухомість вказувати в декларації за другий рік (за перший рік, неповний, не вказував). Якщо треба, то чи можна поставити вартість 0? Там десь був hint на wealthsimple (type 0 if nil). Чи треба обов'язково провести оцінку? Якщо так, то чи хтось зтикався, як таку оцінку можна зробити в поточній ситуації? Вартість ж зараз значно нижча ніж буда скажімо 3 роки назад. То потім, якщо вартість підвищиться, як це буде розцінювати податкова, як прибуток? Дякую.
-
Главное, чтоб не с 4 до 5, пока я домой добираюсь)
-
Якщо я правильно зрозуміла, це просто переклад і з печаткою навчального закладу, але якщо доступу немає до цього закладу, то чи можна просто перекласти та звірити нотаріально мої додатки наприклад з оцінками?
-
Доброго дня всім. Чи може хтось підказати, як отримати довідки про несудимість з Кіпру?
-
4.30-4.55 и залететь в квартиру)) не реально)) даже если нарушать буду, 5.15 самое быстрое домой попаду))