PR CUAET
-
Десь в групах вичитала, що першою заявка проходить на відповідність критеріям через компʼютер, і якщо не має повідомлень про помилки - тільки потім її починає обробляти офіцер і дивитися всі додаткові документи. Тож мабуть краще проконсультуватися з консультантом/юристом щоб не втратити дорогоцінний час.
-
Ну я ж не говорю,что это панацея для всех, но вот где один взрослый,как моему мужу, то нормально. Если уже критично.Но вообще я согласна со всеми и считаю всю эту ситуацию неприемлимой!
-
Дякую
-
а к депутатам как достучаться чтобы они добровольно перестали пиздить из бюджета и направлять эти деньги на обеспечение военных или развитие страны
-
это если нужно только вам, а если как у меня 2 детям, то 3 билета нужно и дважды летать, то это уже золотой паспорт будет.
-
Если все красно сделать, то можно сделать паспорт за 1 день провести там 2-3 дня и лететь обратно через Доминиканскую Республику (к примеру там остановиться на неделю 😅) Как такой план ))
-
Ну ви запитали на шо впливає-я відповіла на що саме. Оптимізація це не зовсім про те-показувати/не показувати. Ви праві, що це не корупція) але малювати чи не показувати дохід то інша стаття
-
Едмонтон вже почав прискіпливо ставитись до листів з інших провінцій які не входять в їх «округ» і попередили, що будуть просто повертати такі листи. Тому може так статись, що і Оттава в свою чергу просто почне повертати такі листи. Врахуйте це.
-
онлайн і майже нереально
-
youtu.be/40Fvm1rmXdw?si=0pOUucSGo8IOtCZQ
-
Коррупция это подкуп должностного лица. А причём тут мои налоги?) и насколько я знаю, оптимизация налогов в Канаде не является чем то противощаконным, а наоборот открыто практикуется. Мой вопрос был исключительно в этом ключе.
-
В новому законі такого немає. Перечитала вздовж і впоперек. Є лише про тимчасове обмеження в праві користувалися транспортним засобом за рішенням суду!
-
Скоро в маляра прохідний 200 буде
-
Без слота вас не приймуть на виготовлення нового паспорта. Треба ловити слот, і потім вже по ньому їхати і консульство
-
вони тільки закінчили грудень розглядати...
-
Дякую, а можна заповнити всі форми і оплату робити через певний час? Там є час за який треба завершити заявку?
-
нет
-
Еще нет
-
Вам з цим питанням краще звернутися в посольство росії.
-
Сьогодні були слоти в Едмонтоні?
12 Jan 2024, 17:45
138247/466673
5 minutes ago