PR CUAET
-
Ми і так сидимо і весь час кліпаємо
-
Вітаю,підкажіть будь-ласка ласка Чи є тут хто подавався на продовження WP після 31-го березня?Чи то вже запізно кинулися?
-
так навіщо казати, що зараз вже викинуть слоти?
-
а так би сиділи весь час дивились і кліпали
-
можуть бути можуть не бути
-
Ну це реально не від неї залежить
-
Та вивчила фразу «слоти будуть в пять» щоб сумно працювати не було і все))
-
Люди хочуть ніфіга не знати і сидіти в тьмі... Ну це їх рішення
-
Зрозумійте, будь ласка, це не залежить конкретно від неї. Вона почула, що зараз систему відкриють, і нам кидає цю інфу. Іноді виходить, іноді ні.
-
як зловлю, то відразу вибачатись буду. За 8 місяців терпець увірвався. Раніше також шукала виправдовування всім. Тепер немає сил.
-
Я після її повідомлення зловив
-
И в 5 утра были и 1 час ночи. Нужно быть алерт 24/7
-
Знаєте, я в цілому згодна з вами. АЛЕ, вже другий день підряд ми сидимо в кожну годину моніторимо ті кляті слоти, яких ніхрена немає - нерви вже не то, що на грані… люди вимотані та злі, це теж треба враховувати
-
Мы кажется вчера уже разобрались с тем что ваша трактовка правила разнится с реальной формулировкой 😅
-
а слоти я зловив за тижні 2... Але треба ще 1 🙈
-
Той хто це правило ввів напевно його поміняє... А вводив його не я
-
Хіба графік роботи консульства та навантаження передбачає виставлення слотів о 18
-
Серьезно, меня вчера мьютнул на час за что что я барышне какой-то сказала что она не может поймать за первые три секунды слоты потому что их все сгребают боты. Лол
-
Аккуратней, здесь есть модератор который за слово боты банит. 🫠 Наверное год бедняга слоты ловит, вот его это слово и триггерит.
-
Він вночі слоти виставляє
12 Jan 2024, 17:45
138412/466568
5 minutes ago