PR CUAET
-
можуть бути можуть не бути
-
Ну це реально не від неї залежить
-
Та вивчила фразу «слоти будуть в пять» щоб сумно працювати не було і все))
-
Люди хочуть ніфіга не знати і сидіти в тьмі... Ну це їх рішення
-
Зрозумійте, будь ласка, це не залежить конкретно від неї. Вона почула, що зараз систему відкриють, і нам кидає цю інфу. Іноді виходить, іноді ні.
-
як зловлю, то відразу вибачатись буду. За 8 місяців терпець увірвався. Раніше також шукала виправдовування всім. Тепер немає сил.
-
Я після її повідомлення зловив
-
И в 5 утра были и 1 час ночи. Нужно быть алерт 24/7
-
Знаєте, я в цілому згодна з вами. АЛЕ, вже другий день підряд ми сидимо в кожну годину моніторимо ті кляті слоти, яких ніхрена немає - нерви вже не то, що на грані… люди вимотані та злі, це теж треба враховувати
-
Мы кажется вчера уже разобрались с тем что ваша трактовка правила разнится с реальной формулировкой 😅
-
а слоти я зловив за тижні 2... Але треба ще 1 🙈
-
Той хто це правило ввів напевно його поміняє... А вводив його не я
-
Хіба графік роботи консульства та навантаження передбачає виставлення слотів о 18
-
Серьезно, меня вчера мьютнул на час за что что я барышне какой-то сказала что она не может поймать за первые три секунды слоты потому что их все сгребают боты. Лол
-
Аккуратней, здесь есть модератор который за слово боты банит. 🫠 Наверное год бедняга слоты ловит, вот его это слово и триггерит.
-
Він вночі слоти виставляє
-
Не потрібно бути невдячним. Ото буде весело, якщо після повідомлення Анастасії Ви зловити той слот, як Ви заговорите тоді. Майте трохи вдячності, що вона дійсно за своїм бажанням дає Вам інформацію. Міняйте себе, країна таки починається з нас.
-
Зверніться до міграційного консультанта @OstapBosak
-
@tax_canada_accounting
-
Скажите пожалуйста,а где есть эта информация? Оф сайт перечитала сто раз,ничего на эту тему не нашла.
12 Jan 2024, 17:45
138416/474652
about 2 hours ago